Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΡΤΑΚΗ και ΗΡΑΚΛΗΣ δεν στραβοπάτησαν αυτή την αγωνιστική και δημιούργησαν προβλήματα σε ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και ΑΥΛΩΝΑΡΙ αντίστοιχα, αφού μπαίνουν πλέον σε περιπέτειες.
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ  ο οποίος μας είχε συνηθίσει να καθαρίζει παιχνίδια έστω και στις καθυστερήσεις, αυτή την φορά έδωσε μια μικρή βαθμολογική ανάσα στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ η οποία ....
δεν πείθει, αν και ξεκίνησε με άλλες προοπτικές.
Ο ΛΗΛΑΣ είπε  ως τρένο, να κάνει μια στάση και να αφήσει την χαρά της νίκης στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο.
Η ΑΙΔΗΨΟΣ πέρασε από το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ και ανέβηκε βαθμολογικά, ενώ έσφιξε περισσότερο την θηλιά στο λαιμό των γηπεδούχων.
Η ΔΡΟΣΙΑ χωρίς ευκαιρίες πήρε την μπουκιά από το στόμα του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ μ΄ ένα στημένο και έκανε δικαιολογημένα πυρ και μανία τον κύριο Τσιμιχόδημο, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει πως οι ποδοσφαιριστές του δέχονται τέτοια γκολ.
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ κέρδισε και πήρε βαθμολογική ανάσα, από μια ΚΑΣΤΕΛΛΑ η οποία ξέρει πως θα υποβιβασθεί και προσπαθεί να βάλει βάσεις και να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά που θα στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια την ομάδα.
Οι ΩΡΕΟΙ με την νίκη τους πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα και κράτησαν και τον ΒΑΤΩΝΤΑ στα χαμηλά. Ελπίζουν πλέον οι ΩΡΕΟΙ στην σωτηρία τους.