Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Δεν αλλάζουμε άποψη για τις επιθέσεις κάποιων κατά διαιτητών, της επιτροπής διαιτησίας, της πειθαρχικής και του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.  Διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση της πειθαρχικής και καταλάβαμε πως τα αστεία έλαβαν τέλος. Μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ μας είπε πως αυτοί που απειλούν πως θα μας ............... αν τους τιμωρήσουμε, ας πρόσεχαν πριν πουλήσουν μαγκιές. 

- Ο πρώην πλέον προπονητής του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ κ. Στέλιος Μοραΐτης έχει...
λόγο και οφείλουμε να τον συγχαρούμε. Δεν μας ενδιαφέρει το τι λέει η ομάδα, ακόμη και ο ίδιος τώρα. Σ΄ εμάς η δήλωσή του  ήταν καθαρότατη. "Δεν μ΄ ενδιαφέρει τι θα κάνει η Πειθαρχική της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, για την απαράδεκτη συμπεριφορά του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Εγώ θα εισηγηθώ την τιμωρία του για κάποιες αγωνιστικές κι αν η εισήγησή μου, δεν γίνει δεκτή, θα παραιτηθώ".  Κύριε Μοραΐτη συγχαρητήρια. Έχετε αρχές και το κυριότερο έχετε λόγο.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, μάλλον κάτι τρέχει με τις υποψηφιότητες γενικώς και θα έχουμε προεκλογικό σήριαλ. Εμείς από αυτό το σήριαλ θα μείνουμε μακριά κι ας τα βγάλει πέρα ο καθένας μόνος του.

- Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Γιώργος Ψαθάς δίνουν καθημερινά την μάχη, ώστε να πείσουν τον κόσμο πως δεν είναι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ!!! Κύριοι, αυτό δεν το ξεχνά κανένας πολίτης, γιατί πλήρωσε ακριβά τον ΣΥΡΙΖΑ, την πολιτική του και αυτούς που την στήριξαν.

- Στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ μετά την ισοπαλία στο ΑΛΙΒΕΡΙ, περιμένουν την νίκη επί του ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΥΜΝΟΥ, για να βρούνε την ηρεμία τους. Κι αν δεν έρθει; Αν δεν έρθει δεν χάλασε κι ο κόσμος....

- Η ΕΡΕΤΡΙΑ θα υποδεχθεί στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ευχόμαστε να είναι καλή οικοδεσπότης. Δεν μας ενδιαφέρει το τι θα πει ο καθένας, αλλά εμείς ξέρουμε πως οι γηπεδούχοι δεν θα θελήσουν να βάλουν αυτοί την ταφόπλακα.

- Κάποιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μάλλον έχουν χάσει την επαφή με το περιβάλλον και ρίχνουν λάσπη εναντίον άλλων. Ας σταματήσουν γιατί σύντομα θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις. Οι δημότες θα μάθουν τα πάντα.