Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Τα δίνουν όλα

Τελικά οι υποψήφιοι στις εκλογές της αυτοδιοίκησης τα δίνουν όλα με στόχο την εκλογή τους και θέλουν ν α μας κάνουν να ξεχάσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας για τα οποία κανείς δεν έχει κάνει τίποτα.
Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι, δεν πρέπει να μας πείτε κάτι για την ανεργία, για τα προβλήματα στην παιδεία, για τα προβλήματα στην υγεία, για την φτώχεια και όλα αυτά που βιώνει ο δημότης;
Πρέπει να απαντήσουν στα θέματα που απασχολούν τους δημότες και ....
όχι με αοριστίες και φανφάρες.
Ακούμε, βλέπουμε και διαβάζουμε δηλώσεις υποψηφίων στα ΜΜΕ και μας πιάνει πανικός. Τι λένε οι άνθρωποι; Δεν ζούνε σ΄ αυτόν τον τόπο; Δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα;
Δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσουν σε ερωτήματα ουσίας, γιατί δεν έχουν απαντήσεις, ιδιαίτερα οι εν ενεργεία δημοτικοί άρχοντες.
Ξέρετε όλες και όλοι τι συμβαίνει με την ανεργία και τις εργασιακές σχέσεις, ξέρετε τι συμβαίνει στα σχολεία μας με τις υποδομές, την θέρμανση, την έλλειψη εκπαιδευτικών και τόσα άλλα, τι συμβαίνει στα νοσοκομεία μας και πως αν δεν έχεις πολλά λεφτά πας στον άλλον κόσμο.
Τι έχουν κάνει μέχρι τώρα οι δημοτικοί άρχοντες; 
Ο κύριος Παγώνης φρόντισε να μας σερβίρει ως μεγάλο θέμα την συνεργασία του με τον κύριο Μπάκα τον οποίο παρουσίασε ως παράταξη, αλλά όλοι ξέρουμε πως παράταξη με 2 - 3 άτομα δεν υπάρχει!!! Αν ο κύριος Μπάκας είχε καταφέρει να πείσει κάποιους θα είχε προχωρήσει ως υποψήφιος δήμαρχος, αλλά δεν έπεισε κανέναν και έτσι πάνω στην αδυναμία του τον έπεισε ο δήμαρχος!!!!
Ο κύριος Ψαθάς προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πως έχει καταγράψει τα προβλήματα και θέλει μια ακόμη τετραετία για να κάνει έργα τα οποία όμως δεν έκανε στην πενταετία που είχε μπροστά του!!!
Οι άλλοι υποψήφιοι ρίχνουν το βάρος στα πρόσωπα του ψηφοδελτίου και μας σερβίρουν ονόματα όπως διαφημίζουν τα σούπερ μάρκετ τα απορρυπαντικά και τα γιαούρτια.
Για τα προβλήματα δεν υπάρχει συζήτηση και το κυριότερο δεν υπάρχουν λύσεις, παρά μόνο ευχολόγια.
Οι δημότες δεν θα ψηφίσουν όπως πιστεύουν κάποιοι από τα σαλιαρίσματα στο fb. Θα ψηφίσουν με γνώμονα τις δεσμεύσεις για λύσεις σε σοβαρά θέματα.
Για να μην παρεξηγηθούμε, στα σοβαρά θέματα που αναφέραμε παίρνουν θέση οι υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί του ΚΚΕ, άσχετα αν συμφωνεί η διαφωνεί κανείς μαζί τους.