Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ποιος 96,5;;;;;

Διαβάσαμε την ανακοίνωση των συντελεστών των αθλητικών εκπομπών του 96,5 του Σταθμού των Εργαζομένων και ειλικρινά δεν μας προκάλεσε καμία απολύτως έκπληξη.
Όλα αναμενόμενα και προβλέψιμα ήταν.
Για ποιον ραδιοφωνικό σταθμό εργαζομένων μιλάμε;
Υπάρχει διοικητικό συμβούλιο; Αν ναι, ποια είναι τα μέλη του;
Υπάρχει διευθυντής και υπεύθυνος προγράμματος στον ραδιοφωνικό σταθμό;
Κάποιοι έλεγαν πολλά και διάφορα για την διαχείριση, αλλά έγιναν....
κότες και επιτρέπουν σε κάποιους να κάνουν κουμάντο, χωρίς να έχουν καμία ευθύνη και καμία θέση στον 96,5.
Στόχος κάποιων είναι να κλείσει η μαύρη τρύπα όπως όπως και μετά να αναλάβουν τις τύχες του σταθμού.
Αλήθεια παραμένει ή όχι πρόεδρος στο ΔΣ του 96,5 ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κύριος Μπασινάς;
Ποιος "διόρισε" υπεύθυνο προγράμματος, διευθυντή και δεν ξέρουμε τι άλλο κάποιον ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τα ραδιοφωνικά;
Ποιος "φυτεύει" εκπομπές με κους κους και διάφορα χαριτωμένα και ούτε μία εκπομπή ενημερωτικού χαρακτήρα και για τους εργαζόμενους;
Είναι γνωστά σε όλους μας τα έσοδα που φτάνουν στον σταθμό εξ αιτίας  των αθλητικών εκπομπών, βλέπε ΟΠΑΠ και από χορηγούς. Ποια άραγε είναι τα έσοδα από τις άλλες εκπομπές, για τις οποίες "τιμωρούν"  τις αθλητικές εκπομπές;
Υπάρχει σοβαρό θέμα με τον 96,5 και καλούμε τα μέλη του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου να πάρουν δημόσια θέση και να απαντήσουν στα ερωτήματα.
Οι συντελεστές των αθλητικών εκπομπών θα πρέπει σεβόμενοι τον εαυτό τους, να μην δεχθούν να έχουν το ρόλο του μαλάκα, για να περνούν κάποιοι καλά.
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου έχει τεράστιες ευθύνες για την λειτουργία του Σταθμού των Εργαζομένων και θα πρέπει να πάρει δημόσια θέση, για όλους και για όλα.
Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό των συντελεστών των αθλητικών εκπομπών και τους ζητάμε να μην σκύψουν το κεφάλι. Αυτοί αν το θελήσουν θα βρούνε ραδιοφωνική στέγη. Ο 96,5 χωρίς αθλητικά θα βρεθεί αγκαλιά με το λουκέτο.