Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι καλή σας μέρα και να είσθε καλά.
- Έχει μπαλίτσα σήμερα και καλό θα είναι να πάτε σε κάποιο γήπεδο και εύχομαι να επιλέξετε αυτό που θα έχει και έκπληξη. Σε τουλάχιστον δύο γήπεδα θα έχει πολλά γκολ!!!

- Φιλαράκο, αυτοί που αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πραγματικά, δεν ανήκουν σ΄ αυτούς που έβλεπαν "τόλμη και γοητεία", ούτε και σ΄ αυτούς που τσιμπάνε με τα όσα κάνουν οι δήθεν. Αυτός που μπορεί το αποδεικνύει και δεν μένει στα λόγια. Ο ΑΟ  ΧΑΛΚΙΣ δεν ανήκει στον κόσμο του. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι πλέον μαγαζί γωνία, αλλά "το δοκιμαστήριο" ενός ...
πολυκαταστήματος, στο οποίο μπαίνει όποιος θέλει, φοράει το ρούχο της διοίκησης, κάνει την δική του ζημιά στην ομάδα, ξαναφοράει τα ρούχα του και φεύγει σαν να μην τρέχει τίποτα.  Φυσικά δεν πληρώνει κάτι, γιατί έχει περάσει το μήνυμα πως πρέπει να πληρώνουν άλλοι για να διοικεί αυτός. Όσο για την λάμψη και γοητεία, ας την πουλήσουν αλλού. Το ποδόσφαιρο έχει του δικούς του κανόνες.

- Τελικά εκεί στον ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ μπορεί να έχουν και δίκιο. Η καλύτερη διοίκηση, οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές, οι καλύτεροι των καλύτερων γενικώς, αλλά κάθε φορά κάτι συμβαίνει μεταξύ τους και την πληρώνει ο προπονητής και όχι αυτοί που φταίνε πραγματικά. Αυτοί στο τέλος οδηγούν την ομάδα εκτός στόχου και τότε.....

- Για τις δημοτικές εκλογές γράψαμε την άποψή μας και δεν την αλλάζουμε. Στο τέλος θα κριθούμε ΟΛΟΙ. Θυμίζουμε πως την πρώτη Κυριακή θα εκλεγούν οι Δημοτικοί σύμβουλοι και από κάθε παράταξη θα εκλεγούν λίγοι. Την Β΄ Κυριακή θα εκλεγεί δήμαρχος, αλλά αυτό δεν θα φέρει κι άλλους δημοτικούς συμβούλους στο ΔΣ.  Όσοι εκλέχθηκαν την Α΄ Κυριακή εκλέχθηκαν.  Υποψήφιοι δήμαρχοι ακολουθούν λάθος πολιτική και αν δεν την αλλάξουν θα οδηγήσουν σε ήττα την παράταξή τους, την Β΄ Κυριακή.