Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Εδώ είμαστε

Πολύ δύσκολη μέρα η σημερινή, αφού έπρεπε από το πρωί να συνοδεύσουμε "την μεγάλη μας" κόρη στο εξεταστικό κέντρο, αφού έπαιρνε μέρος σε Πανελλαδικό διαγωνισμό χημείας και στην συνέχεια να συζητήσουμε και για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές και να εξηγήσουμε σε φίλους τους λόγους για τους οποίους, προχωρήσαμε σε κάποια πράγματα.
Μετά είχαμε και τους αγώνες οι οποίοι είχαν τεράστιο ενδιαφέρον και....
προσπαθήσαμε να τους παρακολουθήσουμε όσο μπορούσαμε.
Δημιουργήθηκε ένα θέμα με ραδιοφωνατζήδες και πρέπει να γράψουμε κάτι.
Εμείς όταν μπορούμε ακούμε και τον 96,5 και τον ΕΥΡΙΠΟ. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην το γράψουμε αυτό. Για την εξέλιξη των αγώνων παρακολουθούμε τον 96,5 και από όσα γήπεδα μπορούμε έχουμε ενημέρωση. Αυτό το έχουμε πει στους συντελεστές του αθλητικού τμήματος για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Δεν μπορούμε όμως ειλικρινά να ακούμε  τον αγαπητό κύριο Μανάρη στον ΕΥΡΙΠΟ, να λέει κάποια πράγματα τα οποία ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο σήμερα σχολιάσαμε τα όσα έλεγε για 3 αγώνες οι οποίοι δεν υπήρχαν καν στο πρόγραμμα. Επειδή αναφερόταν στους αγώνες αυτούς και ειδικά στο ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ - ΚΥΜΗ και έλεγε και ξανάλεγε πως ήταν στο 0 - 0 σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από την ομάδα του eviagoal και το ίδιο έλεγε και για το ΑΛΑΤΣΑΤΑ - ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και το ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΕΡΜΗΛΙΟΣ θεωρήσαμε πως κάποια στιγμή θα πρέπει να μην χρησιμοποιεί την δουλειά άλλων και να την εμφανίζει ως δική του. Καλά κάνει και παρακολουθεί το dinataathlitika αυτός που γράφει την εξέλιξη των αγώνων στο eviagoal, αλλά είναι κακό να λέει ο κ. Μανάρης αυτά που λέει.
Κύριοι καθαρές κουβέντες. Να σεβόμαστε τους άλλους και όχι να το παίζουμε ωραίοι και άνετοι.
Αγαπητέ κύριε Μανάρη το στούντιο και η υποστήριξη των εκπομπών είναι κάτι σημαντικό και όχι ένα παιχνίδι με κούκλες. 
Στον 96,5 Καλίτσας και  Χάρης Παπίτσας δίνουν μάχη για να έχουν την εξέλιξη του σκορ και κύριε Μανάρη θα πρέπει να το σεβαστείτε.