Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλε και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Σαρακοστή.
- Να ξεκινήσουμε με τα δυσάρεστα, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά μας στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Λίλιαν Ζλακώνη και την οικογένειά της, αφού ο σύζυγός της έχασε την μάχη που έδινε με τον καρκίνο και την Κυριακή το βράδυ έφυγε από την ζωή. Ας είναι ....
ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

- Αυτό το Σαββατοκύριακο είχαμε αγώνες ποδοσφαίρου και όπως είχαμε γράψει, είχαμε πολλές συγκινήσεις. Δεν κέρδισε ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών τον ΛΗΛΑ και για μια ακόμη φορά παρηγορήθηκε με τις πολλές ευκαιρίες που είχε, αλλά με ευκαιρίες βαθμού δεν παίρνει κανείς. Η ομάδα των Ψαχνών, θα πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο πως θέλει και μπορεί να φτάσει στον στόχο, εκτός κι αν ο στόχος άλλαξε.

- Οι ΩΡΕΟΙ κέρδισαν μέσα στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ και πλέον έβαλαν σε περιπέτειες πολλές ομάδες. Το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ κέρδισε με 0 - 1 στην Λάμψακο τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και συνεχίζει την προσπάθεια για παραμονή. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ αν και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ προηγήθηκε με 2 - 0 κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό μέσα στο Αλιβέρι. 

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είχε το Σάββατο τον χορό του και το ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο βοήθησε ώστε να μην διασυρθεί η ομάδα. Πήγαν στην εκδήλωση οι διοικούντες, ποδοσφαιριστές και υποψήφιοι γενικώς, αλλά ελάχιστοι φίλοι της ομάδας. Φίλες και φίλοι αναγνώστες η όλη υπόθεση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει κουράσει τον κόσμο και αυτοί που διοίκησαν και διοικούν την ομάδα, αυτό το αποτέλεσμα ήθελαν. Ήθελαν να έχουν στα χέρια τους την ομάδα και να ελέγχουν τα πάντα, χωρίς να τους ενδιαφέρει η πορεία της ομάδας. Η πρόεδρος κυρία Αϊνδιλή επιμένει σ΄ ένα ψέμα, προφανώς γιατί αυτό της είπανε. Μιλάει για την διοίκηση και την χαρακτηρίζει, επιτροπή σωτηρίας!!! Κυρία Αϊνδιλή ας μην λέει κανείς αυτό το αστείο και ιδιαίτερα εσείς. Η Γενική Συνέλευση δεν αναφέρθηκε ποτέ σε Επιτροπή Σωτηρίας. Ο κ. Καρυστινό ζήτησε εντολή σχηματισμού διοίκησης  και ο κ. Λινάρδος ζήτησε να δημιουργηθεί και μια επιτροπή σωτηρίας η οποία θα είχε ως σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων. Η Γενική Συνέλευση έδωσε εντολή στον κύριο Καρυστινό να σχηματίσει διοίκηση και παράλληλα όρισε τον κύριο Λινάρδο πρόεδρο της επιτροπής σωτηρίας.
Κυρία Αϊνδιλή να λέμε αλήθειες. Ο κύριος Καρυστινός έχοντας στο πλευρό του τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ήθελε να πάρει τις τύχε του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στα χέρια του και το πέτυχε!!!! Ήταν από αυτούς που επέμεναν να δοθούν τα δελτία στου ποδοσφαιριστές οι οποίοι μέχρι τότε κρατούσαν ζωντανό τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φίμωναν όποιον ήθελε να πει κάτι. Κυρία Αϊνδιλή πήρατε μια ομάδα η οποία δεν ήταν στην ζώνη υποβιβασμού και δυστυχώς τώρα έχει βουλιάξει κι αν δεν υπήρχε και ο αγώνας με την Ερέτρια, σήμερα θα μιλούσαμε για το τέλος. Αν χρειασθεί θα θυμίσουμε σ΄ εσάς και σε άλλους τα όσα συνέβησαν από το Καλοκαίρι μέχρι σήμερα.