Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων ...η συνέχεια

Ας συνεχίσουμε λοιπόν τα σχόλιά μας για τον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αφού εκτός από τον Ψαθά και την Γκόγκου υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι.
- Ο κύριος Κουλοχέρης είναι Δημοτικός Σύμβουλος και θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος ως συνεχιστής της παράταξης του κυρίου Γιάννη Μπουροδήμου πρώην δημάρχου και νυν υποψηφίου βουλευτή. Τον έχουν ως τρίτο, αλλά στις εκλογές τα πάντα είναι ρευστά. Στις τελευταίες εκλογές το ψηφοδέλτιο Μπουροδήμου είχε συγκεντρώσει 6.078 ψήφους, ενώ του κυρίου Ψαθά είχε  4.614 ψήφους. Τώρα υπάρχει και η Γκόγκου η οποία σίγουρα θα συγκεντρώσει....
περισσότερους ψήφους από αυτές που είχε πάρει ο Μπαζιώτης 3.233 και φυσικά υπάρχει και η Πύθουλα του ΚΚΕ η οποία θα είναι μεταξύ 500 και 800 ψήφων, αφού είχε πάρει 441.
Γιατί λοιπόν να μην ελπίζει ο Κουλοχέρης, αν έχει κοντά του τον Μπουροδήμο;
Κυρίες και κύριοι οι καιροί έχουν αλλάξει. Ο δήμαρχος θα έχει μια φυσιολογική φθορά, θα έχει την φθορά του ΣΥΡΙΖΑ και δύσκολα θα φτάσει και ακόμη πιο δύσκολα θα ξεπεράσει το ποσοστό που είχε. Η κυρία Γκόγκου θα ξεπεράσει το ποσοστό Μπαζιώτη, αλλά πόσο θα το ξεπεράσει;
Μετρήστε τα κουκιά και θα διαπιστώσετε πως ο Κουλοχέρης δεν είναι χαμένος από χέρι κι αν παίξει καλά μέχρι την ώρα της κάλπης, μπορεί να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί στην Β΄ Κυριακή αφήνοντας εκτός ένα από τα φαβορί.
Με τον Μπουροδήμο στην Δημοτική Ενότητα Διρφύων και τον Λαφαζάνη στα Μεσσάπια, ο Κουλοχέρης ίσως χρειασθεί να ανατρέψει το ερώτημα που λέει, τι θα στηρίξει την Β΄ Κυριακή και να ψάξει να βρει ποιος θα στηρίξει το ψηφοδέλτιό του.

- Η κυρία Πύθουλα της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν περιμένει να πάει στην Β΄ Κυριακή, αλλά να δει αν μπορέσει να έχει 2 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι μία όπως έχει σήμερα.

Φίλες και φίλοι στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων θα έχουμε εκπλήξεις πριν φτάσουμε στην κάλπη και αυτές θα έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα των υποψηφίων, με τα προγράμματα που θα παρουσιάσουν και φυσικά με τις λύσεις που θα προτείνουν, στα θέματα της υγείας, της παιδείας, των υποδομών, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, της ανάπτυξης σε κάθε κοινότητα, της τουριστικής ανάπτυξης και άλλα.
Κλείνοντας το θέμα, να γράψουμε πως έχουμε τις απόψεις μας και πως σε καμία περίπτωση δεν έχουμε στόχο να κόψουμε τον δρόμο που οδηγεί στην επιτυχία σε φίλους και γνωστούς. Μένουμε μακριά από τέτοιες καταστάσεις και ο καθένας θα επιλέξει πως θα πάει μέχρι την κάλπη.
Μπορεί ακόμη κι όταν γράφουμε καλά λόγια για κάποιους στους οποίους πιστεύουμε, να τους δημιουργούμε προβλήματα και δεν το θέλουμε.
Για τον λόγο αυτόν δεν θα γράφουμε κάτι για κάποιους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, εκτός κι αν μας το επιτρέψουν οι ίδιοι. 
Θα γράφουμε καθημερινά για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αρέσει δεν αρέσει αυτό.