Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Η διαμαρτυρία του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ

 Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ φωνάζει για την διαιτησία στον αγώνα με το ΑΥΛΩΝΑΡΙ, αλλά ας μας επιτρέψει να γράψουμε πως δεν του φταίει η διαιτησία επειδή βρίσκεται στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα και δεν πρέπει να καταλήγουν οι διοικούντες την ομάδα στο συμπέρασμα "σφαγή". Θα τους θυμίσουμε πως ο προπονητής τους κύριος Τσιμιχόδημος είχε αγανακτήσει με τον τρόπο που η ομάδα δέχεται γκολ και χάνει βαθμούς και δεν .....
μπορούσε να καταλάβει, το πως οι ποδοσφαιριστές δέχονται με τον ίδιο τρόπο γκολ.
Κύριοι αν ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ  σήμερα είχε τους 7 - 8 βαθμούς που έχασε από λάθη των ποδοσφαιριστών του, κανείς δεν θα μιλούσε για την διαιτησία. 
Ποιος λέει πως οι διαιτητές δεν κάνουν λάθη;
Ποιος λέει πως κάνουν περισσότερα από τους διοικούντες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές;
Ας μη γελιόμαστε. λάθη κάνουμε όλοι, αλλά "χτυπάμε" αυτά των διαιτητών και μάλιστα με τον γνωστό τρόπο των ανακοινώσεων.
Η απειλή για αποχώρηση από το πρωτάθλημα δείχνει πως οι διοικούντες κάτι δεν σκέφτηκαν σωστά. Δεν μπορείς να ζητάς σεβασμό στην ιστορία της ομάδας και την ίδια ώρα να μιλάς για αποχώρηση από το πρωτάθλημα.
Κύριοι παράγοντες, είναι αλήθεια πως το πρωτάθλημα είναι σε δύσκολη καμπή και η πίεση μεγάλη, αφού είναι πλέον δεδομένος ο υποβιβασμός 3 ομάδων με μεγάλη πιθανότητα να υποβιβασθούν και 4 ομάδες. Ψυχραιμία και κοιτάξτε να μην περάσει το μήνυμα της αδικίας στους ποδοσφαιριστές, γιατί έτσι θα έχουν δικαιολογίες, για τα δικά τους λάθη. 
Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ έχει καλή ομάδα και απλά πρέπει γρήγορα οι ποδοσφαιριστές του, να εφαρμόσουν αυτά που μαθαίνουν από τον κύριο Τσιμιχόδημο στις προπονήσεις.