Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων

Τέλος χρόνου για μας και τους υποψηφίους για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.
Γράψαμε τις απόψεις μας και φαίνεται πως κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, προσπάθησαν να τις εκμεταλλευθούν και να μας θεωρήσουν δεδομένους. Έκαναν λάθος.
Τώρα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. 
Όλοι θεωρούν ως δεδομένο πως δήμαρχος θα εκλεγεί την Β΄ Κυριακή.
Δεν κατάλαβαν πως Δημοτικό Συμβούλιο θα εκλεγεί την  Α΄ Κυριακή.
Έχουν οδηγήσει το θέμα εκεί που δεν θα έπρεπε. 
- Ο κ. Ψαθάς είναι δήμαρχος και πάει τον προεκλογικό αγώνα εκεί ....
που θέλει, γιατί ξέρει τις αδυναμίες των αντιπάλων του και ξέρει πως δεν μπορεί να τους κάνει αντιπολίτευση αφού οι αντίπαλοί του δεν διοίκησαν τον δήμο. Έχει βάλει τους αντιπάλους του σ΄ ένα τρυπάκι το οποίο δεν μπορούν ν΄ ακολουθήσουν και ούτε κουβέντα για αντιπολίτευση. Ο κ. Ψαθάς "κρύβει" καλά αυτά που δεν έκανε, κρύβει καλά το ότι είναι με την κυβερνητική πολιτική και τον ΣΥΡΙΖΑ και παριστάνει πως κάνει έναν πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα, ενώ καθημερινά ο ίδιος και οι άνθρωποί του απαξιώνουν τους αντιπάλους με συγκεκριμένα επιχειρήματα.
Ο κ. Ψαθάς ξέρει πως αν πάει ο προεκλογικός αγώνας στα όσα δεν έκανε θα χάσει και αυτό μέχρι σήμερα το παίζει καλά και έχει υπνωτίσει τους άλλους υποψηφίους.

- Η κυρία Γκόγκου πήρε επάνω της τον προεκλογικό αγώνα και πιστεύει πως στο πρόσωπό της οι δημότες βλέπουν τον άνθρωπο που θα δώσει τις λύσεις στα πολλά και μεγάλα προβλήματα. Από που προκύπτει αυτό; Ηγέτες στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν και οι Δημοτικές εκλογές δεν είναι βουλευτικές εκλογές. Η αγαπητή κυρία Γκόγκου έχει τις απόψεις της και φυσικά την ευθύνη των επιλογών και της πολιτικής που θ΄ ακολουθήσει. Η κυρία Γκόγκου αν δεν κάνουμε κάποιο λάθος, πρώτη φορά θα είναι υποψήφια δήμαρχος. Δεν έχουμε λοιπόν στοιχεία και δεδομένα για το πόσο την προτιμάει ο κόσμος. Ήταν υποψήφια Βουλευτής και δεν τα πήγε καλά στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων αφού με μια επιφύλαξη είχε περίπου 500 σταυρούς !!!  Είναι αρκετά δραστήρια, έχει θέληση, αξίζει να έχει μια ευκαιρία, αλλά οι δημοτικές εκλογές για να τις κερδίσεις, δεν φτάνει το ΘΕΛΩ, το ΕΓΩ και η πολιτική του ΩΡΙΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ.

...σε λίγο περισσότερα