Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Η συνέχεια για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Τι συνέβη λοιπόν στην εκδήλωση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Τίποτα δεν συνέβη στην εκδήλωση.  Πήραν το μικρόφωνο κάποιοι και παρίσταναν τους Χαλκιδάρες, ζητώντας από τους φορείς να βάλουν πλάτη για την ομάδα!!!!
Σε ποιους φορείς απευθυνόταν;
Μας κάνουν πλάκα τελικά;
Για ν΄ απευθυνθείς στους φορείς πρέπει να δείξεις πως κάτι κάνεις κι εσύ.
Ποιος σας είπε πως θα πληρώνουν άλλοι για να πουλάτε μούρη εσείς;
Τα τελευταία χρόνια ο καθένας αναλαμβάνει απλά για να.....
συγκαλύψει τον προηγούμενο.
Γιατί έγινε αυτή η εκδήλωση;
Για έναν και μόνο λόγο.
Για να πάρουν κάποιες προσκλήσεις οι ποδοσφαιριστές, να τις πουλήσουν και να πάρουν τα χρήματα αυτοί, έναντι αυτών που τους χρωστούσε η ομάδα!!!!
Επειδή η πρόεδρος κυρία Αϊνδιλή είχε δηλώσει πως όλα θα είναι στο φως, ας μας πει αν έχουμε άδικο.
Ούτε 300 δεν ήταν στην εκδήλωση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να ξέρετε πως αυτό που λέμε φορείς απουσίαζε!!!
Η κυρία πρόεδρος όταν ανέλαβε είπε πως η παρουσία της είχε ως στόχο να φέρει κοντά στην ομάδα τους φορείς, χορηγούς και τον κόσμο. Τι από τα τρία αυτά πέτυχε;
Πέτυχε να κάνει χορηγούς τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές;
Πόσοι από τους υποψηφίους για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές πήραν 20 - 30 προσκλήσεις και πήγαν κόσμο στην εκδήλωση;
Ποιοι είχαν "κλείσει" τραπέζι 20, 30, 40 ατόμων και το τραπέζι τους έμεινε άδειο;
Για να δείτε πόσο χαμηλά έριξαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ οι διοικούντες, έδωσαν το μικρόφωνο σε εκπροσώπους παρατάξεων, για να πούνε πόσο αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!!
Κυρία Αϊνδιλή, αυτούς που γύρισαν την πλάτη στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, τους δώσατε μικρόφωνο για να κάνουν το μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα. Τα κόλλυβα τα είχαν πληρώσει οι ποδοσφαιριστές και να μην το κρύβουμε.
Κυρία Αϊνδιλή είχαμε γράψει πως δεν θα καταφέρετε κάτι, για έναν απλούστατο λόγο.
Δεν ξέρετε τον χώρο και φυσικά είναι άλλο τα μικρά παιδιά της ρυθμικής και οι γονείς τους και άλλο το ποδόσφαιρο.
Αλήθεια μπορείτε να δώσετε στην δημοσιότητα τι παραλάβατε αγωνιστικά και οικονομικά και τι θα παραδώσετε;
Κυρία Αϊνδιλή είναι πρόκληση να λέτε πως είσθε επιτροπή σωτηρίας. Αυτό δεν υπάρχει. 
Είσθε διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χωρίς να σας επιλέξει και να σας ψηφίσει κάποια Γενική Συνέλευση. Δεν αναφερόμαστε σ΄ εσάς προσωπικά, αλλά σε όλα τα μέλη του ΔΣ,
Παραλάβατε μια ομάδα η οποία ήταν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με απλήρωτους ποδοσφαιριστές και ως διοίκηση επιλέξατε να μην τα βρείτε με ποδοσφαιριστές και τον γυμναστή που πήγαιναν καλά την ομάδα και φέρατε άλλους για να την πάνε όπως πάει μέχρι σήμερα και πάλι καλά που υπήρχε και ο αγώνας με την ΕΡΕΤΡΙΑ.
Κυρία Αϊνδιλή όλες οι επιλογές ήταν της δικής σας διοίκησης και οι ευθύνες σας είναι μεγάλες.
Το πρωτάθλημα τελειώνει και μακάρι η τύχη να βοηθήσει την ομάδα, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.
Θα σας παρακαλούσαμε τουλάχιστον στο τέλος, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, να βρείτε την δύναμη και να δώσετε στην δημοσιότητα τα πάντα. Να κάνετε δηλαδή έναν πραγματικό διοικητικό και οικονομικό απολογισμό με ονόματα και διευθύνσεις και όχι με μπακαλίστικο τρόπο.
Κυρίες και κύριοι της διοίκησης, δεν μπορείτε πλέον να λέτε πως μπορείτε να σηκώσετε στις πλάτες σας τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την ιστορία του. 
Καλή Σαρακοστή να έχετε και καλό θα ήταν, αν δεν σας κάνει κόπο, με την λήξη του πρωταθλήματος να μείνετε μακρυά από τα διοικητικά της ομάδας, μήπως και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ καταφέρει να ξαναγράψει ιστορία.
Δυστυχώς η δική σας λάμψη, το καθαρό σας πρόσωπο, η εντιμότητά σας, η διείσδυση που λέγατε πως έχετε στους φορείς κι τον επιχειρηματικό κόσμο, δεν υπάρχει ή απέτυχε.