Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Γυναίκα και Ποδόσφαιρο

Με την υποστήριξη της Ε.Π.Ο., ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Γυναίκα και Ποδόσφαιρο», τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο 16/3/2019 και ώρα 10.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11) και απευθύνεται σε όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής κοινότητας, αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, φιλάθλους, γονείς, δημοσιογράφους. Στόχος της είναι η χαρτογράφηση της υπάρχουσας κατάστασης και η ανάδειξη των προοπτικών που ....
ανοίγονται για το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και τους ρόλους που μπορεί να διαδραματίσει η γυναίκα στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Ομιλιτές/τριες στην ημερίδα θα είναι, μεταξύ άλλων, η Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων, οργανισμός που επίσης υποστηρίζει την εκδήλωση, Κούβελα Φωτεινή, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ε.Π.Ο., Ζελενίτσας Χαράλαμπος, ομάδα επιστημόνων (ορθοπεδικοί, διαιτολόγοι, ψυχολόγοι), γυναίκες που δραστηριοποιούνται στο ποδόσφαιρο (εν ενεργεία διεθνείς παίκτριες, διαιτητές, προπονητές), καθώς επίσης εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής».