Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Θα μας επιτρέψετε σήμερα και αύριο να μην έχουμε αναρτήσεις, εκτός από τα αποτελέσματα των αγώνων, αφού για οικογενειακούς λόγους είμαστε εκτός Εύβοιας. Πιστεύουμε πως πρώτα ο Θεός θα έχουμε να γράψομε πολλά από το πρωί της Τρίτης 12 Μαρτίου 2019.

- Κάποιοι πάλι έπεσαν από τα σύννεφα, με τ΄ αποτελέσματα που είχαμε στην Α΄ Κατηγορία. Εμείς τα είχαμε γράψει και είχαμε μιλήσει για συγκινήσεις!!! Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως το ...
ποδόσφαιρο όπως μπορεί να σε κάνει μάγκα, έτσι απλά μπορεί να σε κάνει και κότα. Κανείς δεν του φταίει του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και φυσικά δεν του φταίει ο ΛΗΛΑΣ ο οποίος κάνει προσπάθεια για να μην βρεθεί σε θέση υποβιβασμού, όπως κανείς δεν φταίει και την ΑΡΤΑΚΗ και θα πρέπει αυτό το παίξατε για την ΑΡΤΑΚΗ ή παίξατε για τον ΗΡΑΚΛΗ, να το αφήσουν όλοι στην άκρη. Κάθε ομάδα μπορεί να παίζει για ότι θέλει. Το ζητούμενο είναι, εσύ τι κάνεις και για ποιον παίζεις. 

- Επειδή ο καθένας λέει την άποψή του, θα επαναλάβουμε πως εμείς γράφουμε την δική μας και την γράφουμε για τους αναγνώστες μας και όχι για τους κολλητούς ή τους χορηγούς!!!! Πονάει η άποψή μας, αλλά αυτή είναι για όλους.  Δεν συμφωνούμε με τις ύβρεις και όλα τα σχετικά, εναντίον ποδοσφαιριστών και προπονητών, αλλά μήπως δεν είναι ύβρεις κατά των φιλάθλων, αυτών που απλά δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες που έχουν; Θα το επαναλάβουμε. Η κατοχή της μπάλας μπορεί να είναι 90 - 10, οι ευκαιρίες 50 - 1, αλλά στο τέλος μετράνε τα γκολ και οι βαθμοί. Αν κάνεις 50 ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ, κάτι φταίει. Αν ο αντίπαλος κάνει 1 ευκαιρία και σου την κάνει γκολ, πάλι κάτι φταίει!!!!

- Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί να λέει πως τα έχει 400, αλλά στο χορό χθες βράδυ δεν είχε 400 άτομα. Δεν είναι τιμή αυτό για την ομάδα και μάλιστα τέτοια μέρα. Σάββατο και Αποκριά. Επειδή είχαμε μια συζήτηση για τα έξοδα της εκδήλωσης, μήπως θα μπορούσε η διοίκηση με μια ανακοίνωση να πει κάτι ή είναι μυστικό κι αυτό; Καλά θα κάνουν να δώσουν στην δημοσιότητα τα πάντα, γιατί στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει διάφορα. Αυτή η διοίκηση δεν συνεχίζει τα ίδια. έτσι δεν είναι;




- Ο ΟΛΥΜΠΟΣ πήρε βαθμό στο Αλιβέρι από τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και μάλιστα ενώ έχανε με 2 - 0. Το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ κέρδισε με 0 - 1 μέσα στην Λάμψακο τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και είπε πως θα παλέψει και πως ο υποβιβασμός δεν είναι δεδομένος. Κέρδισε η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ την ΑΙΔΗΨΟ και έτσι απέφυγε τα χειρότερα. Κέρδισε και η ΔΡΟΣΙΑ την ΚΑΣΤΕΛΛΑ, ενώ έχασε ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ στην ΑΡΤΑΚΗ και έχει δύσκολα για την συνέχεια.

- Την καλημέρα μας στον κύριο Χρήστο Δελχά στην Βόρεια Εύβοια και να του πούμε πως πριν χαρακτηρίσει δημοσιογράφους και το ΔΣ της ΕΠΣΕ, θα πρέπει να χαρακτηρίσει τον εαυτό του. Στο παρελθόν μας είχε τηλεφωνήσει για να δικαιολογήσει την απομάκρυνση του προπονητή τότε της Ιστιαίας κυρίου Θανάση Γουρνά και μας είχε πει πολλά και ωραία. Φυσικά δεν είχε να πει κουβέντα για την διάλυση της Ιστιαίας και την αποχή της από τα πρωταθλήματα. Μήπως αυτός που είναι ο καλός και άξιος, μπορεί να μας επαναλάβει δημόσια, τα όσα ξέρει για την άνοδο της Ιστιαίας στην Εθνική κατηγορία; Κύριε Δελχά, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τα βουνά της Βόρειας Εύβοιας, στα οποία έχουμε περάσει όμορφα πολλές φορές. Εσείς έχετε μίσος και εμπάθειες για κάποιους ανθρώπους. Αυτή την φορά σας ενοχλούν τα πρόσωπα που είναι στο ΔΣ της ΕΠΣΕ και είναι από την Βόρεια Εύβοια.
Σας διέφυγε κάτι. Αυτό το ΔΣ της ΕΠΣΕ το ψήφισε και η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ.
Κύριε Δελχά, εμείς είμαστε έτοιμοι, όταν θα είσθε κι εσείς να δώσουμε στην δημοσιότητα, πάντα με την έγκρισή σας, τα όσα μας είχατε πει. Αντέχετε;;;;;
Τότε θα δούμε σε ποιον ταιριάζουν  οι χαρακτηρισμοί και ποιοι έχουν μίσος και για ποιους.

-Καλή σας μέρα.