Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, για ποιον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μιλάμε;
Γι΄ αυτόν που τον απαξίωσαν όλοι αυτοί που σήμερα τον διοικούν, αλλά και αυτοί που μέχρι σήμερα τον διοίκησαν από την μετά Ταρνανά εποχή;
Δεν υπάρχει ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν θα υπάρξει και στο μέλλον με αυτές τις μεθόδους και τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν.
Για την πλάκα τους είναι όλοι. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις κυρίες και κύριοι. Όλες και όλοι συμβιβασμένοι, όλες και όλοι με το ΕΓΩ τους και πάντα μακριά από τον κόσμο.
Όλες και όλοι με ένα παραμύθι, με ένα σύνθημα, με μία παπαριά.
Καθαρό μέτωπο, έντιμοι, με πρόσωπο στην κοινωνία, με ...
δυνατότητα προσέλκυσης χορηγών και άλλα πολλά τέτοια. 
Παραμύθι όλα.
Σκότωσαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  Τον τελείωσαν. Τον έφεραν εκεί που κάποιοι τον ήθελαν. Να σβήσει από τον χάρτη.
Αυτοί που οδήγησαν την ομάδα εδώ, θα πρέπει από ντροπή να μείνουν μακριά από την επόμενη μέρα. Να πηγαίνουν στο γήπεδο να βλέπουν αγώνες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά να μην ανοίγουν το στόμα τους για την ομάδα.
Την απαξίωσαν για να κάνουν τα κέφια τους και τώρα τα φορτώνουν όλα στους φορείς, στους φιλάθλους και πιθανότατα και στον παπά της ενορίας. Μόνο αυτοί δεν φταίνε, αλλά αυτοί είναι που τον απαξίωσαν, τον ξεπούλησαν και δεν είναι τυχαίο που ο ένας έχει πει τα χειρότερα για τον άλλον.
Δεν ήθελαν τον Τόλια γιατί δεν είχε λάμψη και δεν είχε λεφτά και ο κύριος Καρυστινός είπε στην Γενική Συνέλευση πως δεν θα επιτρέψει να πάρει κάποιος την ομάδα χωρίς εγγυήσεις!!!
Ποια ομάδα  κύριε Καρυστινέ και ποιες εγγυήσεις δώσατε εσείς;
Έφταιγε ο Γερμανός που κάποια λεφτά έβαλε, ενώ δεν φταίει η σημερινή διοίκηση που από την τσέπη της δεν έβαλε τα λεφτά που είπαν πως έβαλε ο Γερμανός!!!
Ποδοσφαιριστές ήθελαν να φύγουν τότε γιατί ήταν απλήρωτοι και το ίδιο συμβαίνει και σήμερα.
Τι άλλαξε λοιπόν;
Το μόνο που άλλαξε είναι το ότι ΟΛΟΙ "ξεπλύνατε τα άπαντα των ΑΛΛΩΝ"!!!!
Η πρόεδρος κυρία Αϊνδιλή μπορεί να είναι καλή στα λόγια και να ρίχνει ευθύνες και να ζητάει φορείς και κόσμος να στηρίξουν την ομάδα, αλλά συνεχίζει και η ίδια, την απαξίωση της ομάδας και την δυσφήμισή της στο Πανελλήνιο.
Η πρόεδρος σήμερα είναι υποχρεωμένη να δώσει στην δημοσιότητα επίσημες αποδείξεις για τα όσα λένε οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την ομάδα και λένε πως ήταν απλήρωτοι. Κυρία Αϊνδιλή η ομάδα "σκάει¨στα χέρια σας και πρέπει να το πάρετε σοβαρά αυτό.
Να ξέρετε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα βρει τον δρόμο του και θα ξεκινήσει μια νέα πορεία με στόχο να πάει εκεί που του αξίζει.
Αυτή την φορά, αυτοί που θα την αναλάβουν, μπορεί να μην έχουν την λάμψη, την εντιμότητα, την καθαρότητα και άλλα πολλά που λέει πως έχει η σημερινή διοίκηση, αλλά θα έχει την ποδοσφαιρική μαγκιά που δεν είχαν οι μέχρι σήμερα διοικούντες.
Αυτοί όλοι έναν στόχο είχανε. Να κρατήσουν την ομάδα στα χαμηλά, για να την έχουν στα χέρια τους.