Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων

Με κρασί και με μεζέ κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες πιστεύουν πως θα ξεγελάσουν τους δημότες ψηφοφόρους και θα κλέψουν την ψήφο τους, για να ζούνε αυτοί καλά και οι αυλικοί τους καλύτερα.
Το παραμύθι της προσφοράς στον τόπο δεν θα περάσει όταν αυτοί οι προσφορά σημαίνει και μια θέση εξουσίας την οποία θέση συνοδεύει κι ένας μισθός!!!
Το ξετύλιγμα του κουβαριού αρχίζει και οι εκπλήξεις θα έρχονται η μία μετά την άλλη.
Καλά τα κεράσματα, καλός ο μεζές και το κρασί, για να έχουν ...
δουλειά και τα καφενεία και οι ταβέρνες στις κοινότητες, αλλά κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τον Δημότη ψηφοφόρο όταν πάει στην κάλπη. Εκεί θα ρίξει αυτό που γουστάρει και θα πει κι έναν  "στην υγεία σας κυρίες και κύριοι υποψήφιοι".
Κάθε Κοινότητα έχει τα προβλήματά της, έχει τα παιδιά της για τα οποία κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Ποιος ενδιαφέρθηκε μέχρι σήμερα για την νεολαία στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων;
Ποιος ενδιαφέρθηκε για τους χώρους άθλησης γι΄ αυτά τα παιδιά; 
Ποιος ενδιαφέρθηκε για τον τουρισμό και την ανάπτυξη σ΄ αυτές τις κοινότητες;
Τι έκανε η παράταξη του κυρίου Ψαθά μέχρι σήμερα, αυτά τα 5 χρόνια;
Τι προτείνει η παράταξη της κυρίας Γκόγκου και του κυρίου Κουλοχέρη;
Οι παρέες, ο μεζές και το κρασί δεν κάνουν κακό, αλλά με αυτά δεν θ΄ αναπτυχθεί καμιά κοινότητα και δεν θα βρουν δουλειά στον τόπο τους τα παιδιά, αυτών των κοινοτήτων.
Μέχρι τώρα όλα πάνε με το σύστημα που ήξεραν από παλιά. Υποσχόμαστε να κάνουμε αντιδημάρχους, προέδρους, ειδικούς συμβούλους κλπ κάποιους και περιμένουμε από αυτούς τους κάποιους να ξεγελάσουν τους δημότες.
Λίγη υπομονή και θα δούμε τι θα γίνει όταν ένας ένας ανοίξουν οι φάκελοι και αναδειχθούν τα προβλήματα της κάθε Κοινότητας.
Κάποιους φακέλους δεν τους ακουμπάει κανείς, γιατί καίνε πολλούς.
Εμείς θα τους ανοίξουμε και θα ζητήσουμε να πάρουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ θέση.
Για να δούμε.