Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Συγνώμη από ΔΥΝΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απουσία ραδιοφωνικής κάλυψης από τον 9.65 FM στην εμβόλιμη της Α’ ΕΠΣΕ

Μια απαραίτητη διευκρίνηση και ενημέρωση των ακροατών και του Αθλητικού κόσμου της Εύβοιας, καθώς ήταν πάρα πολλές οι αντιδράσεις για την απουσία από τα γήπεδα την περασμένη Τετάρτη:
Ο 9.65FM …δεν βρέθηκε στα γήπεδα της Εύβοιας, την Τετάρτη 13/3 και φυσικά δεν κάλυψε τους αγώνες της εμβόλιμης 18ης αγωνιστικής στην Α´ ΕΠΣΕ.
Η διεύθυνση (;) του Σταθμού των Εργαζομένων πήρε την απόφαση να μην αλλάξει το πρόγραμμα της ημέρας, παρά τις διαβεβαιώσεις περί του...
αντιθέτου που έδωσε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, από την στιγμή που δεν θα υπήρχαν έξτρα οικονομικά οφέλη.
Και αυτό παρά το γεγονός ότι είναι μακράν η δημοφιλέστερη και μακροβιότερη εκπομπή του σταθμού την τελευταία δεκαετία, στοιχείο που, στα λόγια, αναγνωρίζεται και από την διοίκηση. Παράλληλα, οι Αθλητικές Εκπομπές του 9.65FM αποτελούσαν, για μεγάλα χρονικά διαστήματα, τους μοναδικούς «αιμοδότες», μέσω των κατά καιρούς χορηγών, ενός σταθμού που στηριζόταν από χρήματα των εργαζομένων της Εύβοιας, αλλά τον τελευταίο καιρό γίνονται προσπάθειες συνεχούς αμφισβήτησης και απαξίωσης αυτού του στοιχείου.
Έτσι φτάσαμε και στην απόφαση να μην μεταδοθεί ολόκληρη αγωνιστική της Α’ κατηγορίας για πρώτη φορά, στα χρονικά των αθλητικών μεταδόσεων του 9.65 FM. Επιπλέον τίθεται ″εν αμφιβόλω″ ακόμα και η μετάδοση του τελικού του Κυπέλλου Εύβοιας.
Σαν Αθλητικό Τμήμα του ″9.65″ και του ″Δυνατά & Αθλητικά″ (που επιμελείται και παρουσιάζει τα Αθλητικά προγράμματα του Σταθμού) ζητάμε:
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ, από τους ακροατές μας,
οι οποίοι στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τις αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές του 9.65FM…!
…ελπίζουμε να είναι η τελευταία ″αστοχία″!