Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας.
- Την καλημέρα μας στον δήμαρχο κύριο Ψαθά και να ξέρει πως δεν φταίμε εμείς για την κατάσταση του γηπέδου της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ, εκτός κι αν τώρα που το κουβάρι άρχισε να χαλαρώνει, περιμένει να δει την συνέχεια. Δήμαρχε, οι αλήθειες πονάνε και θα είσαι...
τυχερός, αν κάποιοι  δεν καταλάβουν πως πρέπει ν΄ ανάψουν τα φώτα ομίχλης και να προχωρήσουν.

- Πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας χθες και οι συγκινήσεις δεν πήραν απουσία, αφού ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ κέρδισε  στην ΑΙΔΗΨΟ, οι ΩΡΕΟΙ στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ. Μεγάλη η συγκίνηση και στην Μακρυκάπα αφού ο ΟΛΥΜΠΟΣ και οι γηπεδούχοι, τώρα ξέρουν πως θέλουν μόνο νίκη σ΄ αυτόν τον αγώνα, για να διατηρήσουν ελπίδες παραμονής.

- Την καλημέρα μας σε κάποιους φίλους οι οποίοι θυμώνουν εύκολα, αλλά να ξέρουν πως εμείς θα τους γράφουμε αλήθειες και δεν θα τους χαϊδεύουμε τ΄ αυτιά. Μπορεί να πιστεύουν πως έχουν ρεύμα, πως θα σαρώσουν στις εκλογές, πως είναι οι καλύτεροι, αλλά εμείς έχουμε άλλη άποψη και καλά θα κάνουν να το πάρουν αλλιώς. Εμάς ας μας θυμώνουν, αρκεί να μην μείνουν έξω από την Β΄ Κυριακή. 

- Ένα "λάθος"  της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ανέτρεψε όλη την σεναριολογία των Βορείων και τους επιτρέπει να κάνουν το επόμενο λάθος, αν θέλουν. Κύριοι φροντίστε την ομάδα σας και διορθώστε την συμπεριφορά όλων και σταματήστε να βλέπετε παντού εχθρούς. Οι ενέργειές σας, δεν οδηγούν πουθενά και να ξέρετε πως κανένας εκεί στην ΕΠΟ δεν μπορεί να παρέμβει στα θέματα που σας απασχολούν και να σας βοηθήσει με χαριστικές αποφάσεις. Ότι κι αν κάνουν, οι κανονισμοί είναι κανονισμοί και θα τους ξαναβρείτε μπροστά σας.

- Τις επόμενες μέρες οι υποψήφιοι δήμαρχοι Διρφύων Μεσσαπίων θα χορέψουν για λίγο, αλλά έντονα σε ρυθμούς Καστέλλας.  Θα γίνει "το μπαμ" και θα καταλάβουν πως κανείς δεν μπορεί να παίζει με την φωτιά και φυσικά κανείς δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένους κάποιους ανθρώπους.

- Οι ΩΡΕΟΙ μπορεί να άργησαν να ξεκινήσουν προετοιμασία, μπορεί να μην διαθέτουν μεγάλο ρόστερ, μπορεί να έχουν παράπονα από διαιτητές και συμπεριφορές, αλλά σιγά σιγά έφυγαν από την ζώνη υποβιβασμού και ο κύριος Γουρνάς τους οδηγεί προς την σωτηρία. Θα είναι έκπληξη αν τα καταφέρουν.

- Έχασαν τα παιδιά της Κ14 της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και μάλιστα με το βαρύ 1 - 5 και στην έδρα μας, αλλά δεν πειράζει. Καλύτερος ο αντίπαλος και κέρδισε δίκαια. Έχουμε ταλέντο και σ΄ αυτές τις ηλικίες, αλλά δεν καταφέραμε να δέσουμε ως ομάδα και δεν περάσαμε στην επόμενη φάση.