Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

- Η προεκλογική περίοδος τραβάει την ανηφόρα και οι υποψήφιοι για Περιφέρεια και Δήμους αγκομαχούν πραγματικά, αλλά δεν πρέπει ν΄ ανησυχούν. Πάντα μετά από μία μεγάλη ανηφόρα έρχεται ο κατήφορος και πρέπει να προσέξουν ώστε να μην βρεθούν σε κατρακύλα!!! Εμείς τις καμπάνες τις χτυπήσαμε και γράψαμε αλήθειες. Δεν ανησυχούμε πλέον για κανέναν και για τίποτα. Το βράδυ της Α΄ Κυριακής, θα θυμίσουμε σε κάποιους αυτά που γράψαμε ....
μέχρι σήμερα και τα οποία αυτοί οι κάποιοι δεν τα πίστεψαν. Έτσι είναι η ζωή κύριοι. Πληρώνει πάντα με το ίδιο νόμισμα την έπαρση, το εγώ και φυσικά αυτούς που υποτιμούν τους αντιπάλους.

- Έφυγαν λέει οι Βούλγαροι ποδοσφαιριστές από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού όπως λένε οι ίδιοι δεν πήραν τα δεδουλευμένα τους!!!! Έκπληξη, θα έλεγε ένα παιδάκι, αλλά οι γνωρίζοντες τα όσα συμβαίνουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα χρησιμοποιούσαν την λέξη συνήθεια. Διαβάσατε καμιά επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για το θέμα; κυκλοφόρησε κάποιο δελτίο τύπου; Ποιος ν΄ ασχοληθεί τώρα μ΄ αυτά; Η πρόεδρος κυρία Ειρήνη Αϊνδιλή μιλούσε για διαφάνεια, για όλα στο φως και έλεγε πως αν κάτι άλλο πάει να γίνει θα παραιτηθεί. Σε επόμενη ανάρτηση θα γράψουμε γιατί κατά την άποψή μας δεν είναι παρελθόν οι Βούλγαροι ποδοσφαιριστές, αλλά συνολικά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!

- Στο δήμο Χαλκιδέων συμβαίνουν πολλά και διάφορα, αφού η δημοτική αρχή με δήμαρχο τον κ. Παγώνη, βρίσκει λεφτά και μιλάει για έργα που ξεκινούν λίγο πριν τις εκλογές!!! Κρίμα. κρίμα γιατί οι μέθοδοι αυτοί είναι παλιών εποχών και ο κόσμος θα πάει στην κάλπη υποψιασμένος. Κύριε Παγώνη θα σας κρίνουν για όσα κάνατε και όσα δεν κάνατε και όχι γι΄ αυτά που λέτε πως θα κάνετε. Αυτά τα λέγατε και πριν 5 χρόνια.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, οι υποψήφιοι δήμαρχοι ολοκλήρωσαν τον σχεδιασμό τους και πλέον δείχνουν έτοιμοι να μπούνε δυνατά στην μάχη για να κερδίσουν ψήφους και όχι εντυπώσεις. Επέλεξαν συνεργάτες ως υποψηφίους, ως επικοινωνιολόγους, αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους ετοίμασαν το πρόγραμμά τους και το οποίο θα παρουσιάσουν στους δημότες. Όλοι οι υποψήφιοι πιστεύουν πως έκαναν τις καλύτερες επιλογές. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Στους υποψήφιους δημάρχους και τους στενούς συνεργάτες τους, θα πούμε πως οι επιλογές ήταν δικές τους και να μην ρίξουν ευθύνες σε άλλους. 

- Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κύριος Φάνης Σπανός τα πάει μια χαρά και δεν έχει κανέναν λόγο ν΄ αλλάξει κάτι στον χρόνο που απομένει μέχρι την ώρα της κάλπης.  Οι αντίπαλοί του προσπαθούν να του κλείσουν τον δρόμο, αλλά χρησιμοποιούν χαρτομάντιλα για να στήσουν οδοφράγματα!!! Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι τα χαρτομάντιλα θα σας χρειασθούν το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, γιατί θα πέσει πολύ κλάμα!!!

- Δημήτρη, αφού έχεις τον Στέφανο στο ψηφοδέλτιο σώθηκες!!!! Αν δεν μας πιστεύεις ρώτησε τον Κώστα να σου πει περισσότερα. Εμείς πάντως απορούμε με την υπομονή του Κώστα. Αν δεν ήταν πραγματικός φίλος σου, θα είχε παραιτηθεί και δεν θα ήταν στο ψηφοδέλτιό σου. Αγαπητέ Δημήτρη, τα ήξερες όλα, άρα έχεις την ευθύνη για τις επιλογές σου.

- Έχουμε μπαλίτσα το Σαββατοκύριακο και σας καλούμε να πάτε στο γήπεδο για να παρακολουθήσετε αγώνες. Απομονώστε αυτούς που βρίζουν, αυτούς που χρησιμοποιούν βία κι αυτούς που πάνε στο γήπεδο για ν΄αποφύγουν την γκρίνια της γυναίκας ή της πεθεράς τους. Αυτοί ως μάγκες και άντρες ξεσπούν στο γήπεδο και μετά πάνε στο σπίτι και τρώνε παντόφλα.