Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΕΠΣΕ και εκλογές

Θα γράψουμε δυο λόγια για το θέμα, αφού γνωστός ραδιοφωνατζής μας είπε τι θα κάνουμε, ΑΝ.
Αγαπητέ ραδιοφωνατζή, εμείς δεν ψηφίζουμε ούτε αποφασίζουμε.
Το ΔΣ της Ένωσης αποφασίζει και οι παράγοντες των ομάδων ψηφίζουν και εκλέγουν το ΔΣ της ΕΠΣΕ.
Αν συμβούν αυτά που λες, εμείς δεν πιστεύουμε γιατί συνεχίζουμε να πιστεύουμε στα μέλη του ΔΣ και δεν τους θεωρούμε ούτε αχάριστους, ούτε προδότες...
, ούτε κωλοτούμπες , αλλά αν συμβούν έστω και κάποια από αυτά, φυσικά και θα είμαστε απέναντι.
Επειδή ακούμε κι εμείς διάφορα, το ξεκαθαρίζουμε. Ποτέ δεν θα στηρίξουμε ψηφοδέλτιο το οποίο θα έχει μέσα τον κύριο που λέτε. Εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ κωλοτούμπες και σκαλοπάτι για να ελέγχει αυτός ομάδες, διαιτητές κλπ. Τον θέλουμε απέναντι για να μας βρίζει και κάθε φορά που έχει εκλογές η ΕΠΣΕ να κάνει την κότα, για να κάνει την δουλειά του.
Η ΕΠΣΕ έχει εκλογές το 2023 και δεν θα φτάσει να κάνει εκλογές νωρίτερα, για κανέναν απολύτως λόγο.  Ας λέει ο καθένας όσα θέλει. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας και τα μέλη του ΔΣ δεν θα γίνουν ούτε αχάριστοι, ούτε αγνώμονες. Αν το κάνουν, η αντίδρασή μας είναι δεδομένη και θα βρεθούμε απέναντι.
Όσο για τον κύριο Κουσκούτη, δεν θα γράψουμε κάτι διαφορετικό. Τον σεβόμαστε και πιστεύουμε πως έχει και γνώσεις κι εμπειρία και πως μπορεί να προσφέρει. Έχει κάποιες εμμονές, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Δεν θα μας ενοχλούσε καθόλου να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο και αυτό δεν είναι νέα άποψη. Είναι παλιά και δεν την αλλάζουμε.
Αγαπητέ ραδιοφωνατζή, εμείς ποτέ σε εκλογική αναμέτρηση της ΕΠΣΕ δεν ήμασταν απέναντι και ποτέ ουδέτεροι. Είχαμε άποψη και πάντα ήμασταν με το ψηφοδέλτιο που διοικεί με Παπακωνσταντίνου και τους άλλους κυρίους. Τώρα αν κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα σ΄ αυτή την παράταξη, θα μας βρούνε μπροστά τους και θα τους πολεμήσουμε. Αν η παράταξη κάνει κωλοτούμπα, αν υποκύψει στις πιέσεις αυτών που θέλουν παράγκα, φυσικά και θα βρεθούμε απέναντι και δεν θ΄ αφήσουμε τίποτα χωρίς ανάλυση.
ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ.
Όσο για συναντήσεις μας με μέλη της διοίκησης, ουδέποτε έγινε αυτό, αν και καταθέσαμε επίσημο αίτημα. Ούτε καν απάντηση δεν πήραμε, έστω και αρνητική.