Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ποδοσφαιριστές και προπονητής θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι σε όλα πριν ή αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΛΗΛΑ ο οποίος έχει ορισθεί για το μεσημέρι της Κυριακής.
Τα ψέματα τελείωσαν για όλους και θα πρέπει ο καθένας χωριστά να πάρει θέση και να πει κυρίως στους ποδοσφαιριστές τι ακριβώς συμβαίνει. Εμείς όπως και άλλοι, γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει και θα προχωρήσουμε με ονόματα και διευθύνσεις, όχι μόνο γι΄ αυτούς που βάζουν την ομάδα σε περιπέτειες, αλλά και σ΄ αυτούς που με την σιωπή....
και την ανοχή τους καλύπτουν.
Η ομάδα δεν είναι κτήμα κανενός και μπορεί να ξεκαθαρίσει μόνη της την όποια κατάσταση δημιουργήθηκε ή πάει να δημιουργηθεί.
Ομάδα είναι οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και κάποιοι φίλοι της ομάδας οι οποίοι προσφέρουν χωρίς να απαιτούν. Αυτοί θα κρατήσουν την ομάδα ζωντανή και θα την οδηγήσουν στην κάθαρση και φυσικά θα στηριχθούν από ανθρώπους οι οποίοι ήθελαν και θέλουν η ομάδα να γυρίσει σελίδα.
Ο κ. Παναγιώτης Τοκπασίδης αν στηριχθεί η ομάδα οικονομικά, μπορεί να την οδηγήσει σε ήρεμο λιμάνι, σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές και κάποιους οι οποίοι αγαπούν την ομάδα και αυτό θα γίνει, με την προϋπόθεση να πάνε στα σπίτια τους, αυτοί που παίζουν με την ομάδα, για δικούς τους λόγους.
Ο πρόεδρος κύριος Λαθουράς μέχρι την Κυριακή θα πρέπει να πάρει θέση και να μιλήσει καθαρά για τα πάντα. Αυτός είναι ο πρόεδρος και κανείς άλλος.
Προπονητής και ποδοσφαιριστές να προχωρήσουν όπως αυτοί και ξέρουν και μπορούν και για κανέναν λόγο δεν πρέπει η ομάδα να έχει αγωνιστικά προβλήματα. Αυτοί θα συνεχίσουν με ψηλά το κεφάλι και θα απαντήσουν στο γήπεδο.