Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Παρασκευή να έχετε. Πληροφορίες λένε πως στις 9 του μήνα και όχι του μακαρίτη που λέει το τραγούδι, θα κάνουν ανάσταση στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αν και περιμένουμε Χριστούγεννα!!! Ο εκτελεστικός θα φέρει λαμπάδες για όλους και ο άλλος πρόεδρος θα φέρει τσουρέκια και αν είναι σωστές οι πληροφορίες μας, θα φέρει...
σε λάδι τα λεφτά που υποσχέθηκε πως θα έδινε. Οι χορηγοί και είναι πολλοί, θα φέρουν γαλοπούλες μαζί με την γέμιση!!!! Προσοχή στις λαμπάδες των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, γιατί θα έχουν αρκουδάκια για διακόσμηση τα οποία στην κοιλίτσα θα έχουν τους μισθούς Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου!!! \Καλή Ανάσταση.

- Αμάν αμάν, αμάν. Τελικά ο κ. Γιώργος Πάνος ήτανε ο καλύτερος όλων αφού ήταν υποψήφιος με τον Καθαροσπόρη, αλλά όταν αποφάσισε να μην ακολουθήσει την πολιτική Καθαροσπόρη που ήθελε μόνιμη άρνηση σε όλα και σκληρή αντιπολίτευση στην Βάκα, ο ραδιοφωνατζής τον έβαλε στο στόχαστρό του!!! Τελικά εμείς οι απλοί πολίτες τι να πιστέψουμε τώρα; Τελικά όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εχθρός;;;; Ο κύριος Πάνος είναι του Λιμενικού, οπότε κάτι θα ξέρει από τρικυμίες, αλλά όχι και από τρικυμίες στον εγκέφαλο.

- Καμιά ανακοίνωση δεν είχαμε από τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ για το θέμα του προπονητή, τουλάχιστον μέχρι  22:00 το βράδυ της Πέμπτης και αυτό δείχνει την κατάσταση της ομάδας. Ευχόμαστε στην ομάδα του Αλιβερίου να βρει τη ηρεμία της και να επανέλθει σύντομα ως οικογένεια στην ενεργό δράση.

- Επέστρεψε ο Γκέρσι στον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ και ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Κατσινόπουλο.με ανάρτησή του στο fb. εμείς του γράψαμε ένα σχόλιο και του είπαμε πως το καλύτερο ευχαριστώ, είναι να αποδείξει την αξία του στο γήπεδο. Γκέρσι σου ευχόμαστε τα καλύτερα.

- Χαρούμενη δήλωσε η διευθύντρια του 2ου νηπιαγωγείου Βασιλικού κυρία Δήμητρα Κεραντζή αφού το Τοπικό Συμβούλιο Βασιλικού ομόφωνα αποφάσισε την παραχώρηση οικοπέδου για την κατασκευή νηπιαγωγείου. Αγαπητή κ. Κεραντζή, θα είναι μακρύς ο δρόμος και θα πρέπει να μην μείνουμε στο οικόπεδο.