Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

σουτάκια..Σ

- Έχουν πλάκα μερικοί. Στο ποδόσφαιρο κάνεις φίλους λένε. Αλήθεια στην γειτονιά σου, δεν κάνεις φίλους; Στο καφενείο δεν κάνεις φίλους; Κυρίες και κύριοι, η λέξη φίλος είναι πλέον καραμέλα στα στόματα όλων. Η καραμέλα λιώνει και...
τέτοιοι φίλοι μπαίνουν και βγαίνουν στην ζωή μας καθημερινά. τα παραδείγματα είναι πολλά. Αυτοί όλοι είναι απλά γνωστοί.

- Εμείς δεν θα χρειασθεί να επικοινωνήσουμε με την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα για οποιονδήποτε λόγο. Έχουμε τον δικό μας τρόπο επικοινωνίας και τον εφαρμόζουμε χρόνια. Στο κάτω κάτω εμείς δεν την αγαπήσαμε ξαφνικά μετά τις εκλογές. Άλλοι ήταν αυτοί που την πολέμησαν με λύσσα και τώρα ρίχνουν τα δίχτυα τους μήπως και την πιάσουν!!! Εμείς θα γράφουμε για τα προβλήματα και η δήμαρχος με τους συνεργάτες της ας φροντίζουν γι΄ αυτά.

- Άκουσα τον Μανώλη να μιλάει για τα γήπεδα και να λέει τι κάνει ο κ. Ρόγκας. Αγαπητέ Μανώλη ήσουν στο ίδιο ψηφοδέλτιο με την πρώην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ την κυρία Ζλακώνη και ξέρεις καλά τι παρέλαβαν η Αϊδίνη και ο Ρόγκας. Δουλεύουν πάντως και ίσως δεν επικοινωνούν σωστά αυτά που κάνουν.