Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Να περνάτε όμορφα και να προσέχετε τα παιδιά, όλα τα παιδιά του κόσμου. Σαν σήμερα 26 Νοεμβρίου του 2009 γεννήθηκε  η μικρή μας κόρη η Μαρία το 2009 και έχει την ονομαστική της γιορτή η μεγάλη μας κόρη η Στυλιανή.  Χρόνια πολλά  κούκλες και να έχετε την υγειά σας. Ο Άγιος Στυλιανός ...
είναι ο προστάτης των παιδιών, για τα οποία πολλά λέμε, αλλά λίγα κάνουμε. Δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά. για όλα φταίμε εμείς οι μεγάλοι, που δυστυχώς δεν φροντίσαμε για τίποτα.

- Δύσκολα, πολύ δύσκολα να καταλάβουν κάποιοι εκεί στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, πως αν δεν είχαμε δίκιο σ΄ αυτά που γράφαμε, θα είχαν αποδείξει το αντίθετο. Με απειλές και ψέματα δεν θα κερδίσουν τίποτα. Η ομάδα δεν έχει αυτόματο πιλότο. Υπάρχει και παίρνει αποτελέσματα, επειδή υπάρχει ο Τοκπασίδης και οι ποδοσφαιριστές και ένας δύο ακόμη, οι οποίοι όμως δεν είναι της διοίκησης. πόσο ν΄ αντέξουν όμως όλοι; Ούτε καλημέρα δεν πάνε να τους πούνε οι διοικητικοί και πλέον έχουν αγανακτήσει. Εμείς χτυπάμε την καμπάνα και λέμε πως δεν θ΄ αντέξουν άλλο την κατάσταση και η ομάδα θα μπει σε περιπέτεια. Ας κάνουν κάτι οι διοικούντες, γιατί οι εκτελεστικοί σφυρίζουν αδιάφορα.

- Δεν το έχουμε ξαναζήσει αυτό που ζούμε με τον πρώην προπονητή των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ τον κύριο Νίκα. Οι διοικούντες αποφάσισαν να μην συνεχίσουν μαζί του και θα έπρεπε να σεβαστεί την απόφαση και να μην προσπαθεί βάζοντας μπροστά τα κορίτσια να δημιουργήσει θέματα. Κύριε Νίκα φυσικά και κριθήκατε, αλλά όχι όπως τα λέτε εσείς. Από τ΄ αποτελέσματα κρινόμαστε όλοι και όχι από τα κορίτσια που παίζουν στην ομάδα. κανείς δεν υποτίμησε τα κορίτσια, αλλά κανείς προπονητής δεν έχει δικαίωμα να τα χρησιμοποιεί ως ασπίδες, γι να πιέσει ή να περάσει μηνύματα. Αυτή η ομάδα έζησε άσχημες στιγμές με προπονητή κι παράγοντες και η νέα διοίκηση δεν πρέπει να ανεχθεί τίποτα. 

- Ας περιμένουμε λίγο ακόμη και θα γράψουμε για την περίπτωση με τον αγώνα ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ για τον οποίο θα έρθει την άλλη εβδομάδα το θέμα στην Πειθαρχική η οποία θα συνεδριάσει και μάλιστα θα έχει νέα μέλη τα δύο από τα τρία. Πάντως όπως κι αν έχει το θέμα η πρώτη απόφαση ως προς την διακοπή δεν θ΄ αλλάξει, γιατί αν  αλλάξει θα είναι σκάνδαλο και δικαιολογημένα θα γελάνε και οι πέτρες. Όλα κάποιοι τα κάνουν για να μην ανέβει κατηγορία ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ, αλλά άδικα χάνουν τον κιρό τους. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει το γήπεδό της, έχει φιλάθλους και αξίζει να είναι στην Α΄ Κατηγορία. 

- Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ συνεδρίασαν χθες το βράδυ και περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις να δούμε αν υπάρχουν εξελίξεις. Πάντως επειδή έχουν ακουσθεί πολλά, θα πρέπει να βρεθεί και κάποιος για να πει μόνο αλήθειες, όσο κι αν αυτές πονέσουν. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ αξίζει να ανέβει κατηγορία κάποια στιγμή και να έχει και η Νότια Εύβοια μια ομάδα σε Εθνική Κατηγορία. Έχουν έναν κύριο στην θέση του προέδρου, τον κύριο Κατσινόπουλο, ο οποίος ματώνει για την ομάδα και αυτό πρέπει να το σεβαστούν οι πάντες. Μπορεί να έχει κάνει λάθη, αλλά είναι αλήθεια πως δεν στηρίχθηκε η ομάδα από άλλους. Για τον προπονητή θα γράψουμε όταν θα κρίνουμε εμείς, αν και όποιος "μας μελετάει" ξέρει την άποψή μας.