Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Καλησπέρα κυρία Βάκα

Την καλησπέρα μας στην δήμαρχο Χαλκιδέων την κυρία Έλενα Βάκα και εκ των προτέρων ζητάμε συγνώμη, επειδή επιμένουμε πολύ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα δημοτική αρχή. Το κάνουμε γιατί οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στο Λευκαντί, εδώ και χρόνια έχουν μόνο υποσχέσεις και όχι έργα.
Κυρία Βάκα δεσμευτήκατε για μια παιδική χαρά στο Λευκαντί και κάποιο γηπεδάκι. Χώρος υπάρχει και ανήκει στο Δήμο. Είναι ο χώρος που κάθε Καλοκαίρι ....
λειτουργεί το λούνα παρκ.
Είναι χαρακτηρισμένος για πάρκο με παιδική χαρά, για γηπεδάκι και αν δεν κάνουμε λάθος και εκκλησία.
Κυρία Βάκα, υπάρχουν τεράστια προβλήματα στον παραλιακό ο οποίος όταν βρέχει και για μέρες μετά είναι λίμνη!!! Είναι ντροπή ένα μέτρο από το θαλάσσιο κύμα και να έχουμε νερά βροχής στον δρόμο. 
Κυρία Βάκα σήμερα που μιλάμε, τα πράγματα έχουν χειροτερέψει στο σημείο όπου το πεζοδρόμιο έχει υποχωρήσει. Παρακαλούσαμε τον κύριο Παγώνη, αλλά 5 χρόνια για κάποιους λόγους αδιαφορούσαν και τώρα υποχωρεί και μέρος του δρόμου. Θα έχουμε ατύχημα και μακάρι να μην έχουμε θύματα. Δεν μας ενδιαφέρει σε ποιον ανήκει το κομμάτι αυτό. Εμείς απευθυνόμαστε στην δήμαρχό μας, την κυρία Βάκα. Στον αντιδήμαρχο έργων κύριο Γουρνή και στον αντιδήμαρχο Ληλαντίου κύριο Σέρρα. Ξέρετε την εκτίμηση που σας έχουμε και δεν αμφισβητούμε πως ξέρετε το θέμα και προσπαθείτε. Τώρα όμως ο δρόμος και το πεζοδρόμιο "φεύγουν"  και θα έχουμε θύματα. Σας παρακαλούμε τελειώστε με το θέμα.
Κυρία Βάκα, το Λευκαντί δεν διαθέτει πεζοδρόμια και εκεί που υπάρχουν είναι σε άσχημη κατάσταση. Κάντε κάτι και γι΄ αυτό.
Κυρία Βάκα, φροντίστε από τώρα ώστε η οδός Χρυσανθέμων από την οποία περνάει και το αστικό λεωφορείο να μην είναι χώρος πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα να μην καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια.
Το Λευκαντί είναι από μόνο του όμορφο και η αδιαφορία της προηγούμενης δημοτικής αρχής κι το ρουσφέτι του δημιούργησαν  προβλήματα.
Κυρία Βάκα, ελάτε μια μέρα με τους συνεργάτες σας στο Λευκαντί κι είμαστε βέβαιοι πως όλα θ΄ αλλάξουν προς το καλύτερο.