Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ο κύριος Μορίδης

Κύριε Μορίδη καλή σας μέρα και να είσθε καλά.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν είναι εχθρός του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας και δεν θέλει να στηρίξει κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί.
Δεν σας κυνήγησε κανένας, δεν σας έβαλε τρικλοποδιά κανένας και ιδιαίτερα εμείς.
Από την ώρα που αναλάβατε γράφουμε συνεχώς, ΟΛΟΙ να κάνουν ....
υπομονή και να μην κάνουν την παραμικρή κίνηση εναντίον σας.
Αν κάποιος ήθελε θα του ήταν εύκολο  να μην σας επιτρέψει να έχετε αυτή την διοίκηση στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Κανείς όμως δεν το έκανε και ο λόγος απλός. Εσείς θέλετε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για άλλους λόγους. Θέλετε να τον κάνετε κέντρο πολιτισμού, φορέα κοινωνικού έργου, φορέα οργάνωσης εκδηλώσεων και συναυλιών και θα τον φτάσετε μέχρι και την αναδάσωση στις καμένες περιοχές.
Κάντε την δουλειά σας εσείς, γιατί έτσι σας μαθαίνουν ΟΛΟΙ.
Κύριε Μορίδη, σας καλούμε να δηλώσετε δημόσια ποια μέλη της διοίκησης συνεχίζουν, αν για τους χορηγούς που έχετε βάλει στην φανέλα έχετε πάρει άδεια από την ΕΠΣΕ ή θ΄ αρχίσουν τα πρόστιμα και αν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής εκτός από τις προκαταβολές και τον μήνα Αύγουστο έχουν πληρωθεί. Αν δηλαδή έχουν πληρωθεί ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ και ΟΚΤΩΒΡΙΟ και αν θα πληρωθούν και τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ ο οποίος τελειώνει.
Κύριε Μορίδη κυκλοφόρησε στην πιάτσα κάτι που δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια και ελπίζουμε να μην είναι. Είπατε εσείς πως αυτούς τους δύο μήνες περίπου 10.000 - 12.000 ευρώ θα τα πληρώσει ο πρόεδρος κύριος Λαθουράς"!!!!!
Αυτά για τώρα.