Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε και προσοχή στους δρόμους, αφού οι καιρικές συνθήκες δημιουργούν προβλήματα. Υπομονή να έχετε και να λέτε πως Χειμώνας είναι και θα περάσει κι αυτός, αφού τελειώνει και....
ο Νοέμβριος και μπαίνουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων.

- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ έχασε στο Βασιλικό από τον ΛΗΛΑ, αλλά αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι το γιατί ο Σίμωσης δεν ήταν στην αποστολή. Ακούμε διάφορα, αλλά δεν θέλουμε να υιοθετήσουμε κάτι από αυτά. Εμείς πιστεύουμε πως μάλλον θα δώσουμε απάντηση, αν παρομοιάσουμε τον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ με μαρκίζα νυκτερινού κέντρου και τους τραγουδιστές φίρμες, οι οποίοι θέλουν την καλύτερη θέση και στο μεγαλύτερο μέγεθος του ονόματός του ή την μεγαλύτερη φωτογραφία!!! Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ φαίνεται πως δυο φίρμες δεν χωράνε!!!!

- Ο κάθε προπονητής δεν πρέπει να βάζει το εγώ του πάνω απ΄ όλα, αλλά να ξέρει να κάνει σωστή διαχείριση των ποδοσφαιριστών. Όταν κάποιος ποδοσφαιριστής είναι έμπειρος, είναι καλός και έχει παίξει σε Εθνικές κατηγορίες, πρέπει να έχει μια καλή αντιμετώπιση από τον προπονητή του και μάλιστα όταν ο ποδοσφαιριστής είναι ο Σίμωσης και δείχνει την αξία του στο γήπεδο.

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ μπορούν να οδηγήσουν τον κόσμο στο στάδιο της Χαλκίδας και καλά θα κάνει η διοίκηση να ρίξει το βάρος στους φιλάθλους, αφού όλοι ξέρουμε πως χωρίς φιλάθλους στην κερκίδα τίποτα δεν μπορεί να πάει καλά. Η κάθε ομάδα πρέπει να έχει τον κόσμο της και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ το αξίζουν.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σηκώθηκε αγωνιστικά από τα πατώματα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε προπονητή και ποδοσφαιριστές, αλλά διοικητικά είναι σε σκοτεινούς διαδρόμους και σε υπόγεια. Όπως είχαμε δεσμευτεί, από σήμερα θα τρέχει ένα ρεπορτάζ για τα διοικητικά της ομάδας, όπου κανείς δεν θέλει να εμφανισθεί, πλην του εκτελεστικού. Αλήθεια τι σηματοδοτούν οι φώτο που είδαμε από την κερκίδα στον αγώνα με την ΔΡΟΣΙΑ; Έχουν σχέση αυτά με ποδοσφαιρικό πολιτισμό;

- Αλήθεια όλες οι κυρίες και οι κύριοι που συμμετέχουν στο ΔΣ της ομάδας, αλλά και στο "εκτελεστικό" ΔΣ, λένε ΝΑΙ στα όσα συμβαίνουν;;;  Η εξελεγκτική επιτροπή θα ψάξει το θέμα ή στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα συνεχιστεί όλο αυτό το πάρε δώσε στα σκοτεινα΄;;; Αργότερα θα έχουμε περισσότερα.