Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να ξεκινήσουμε μ΄ ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους εσάς που στείλατε τις ευχές σας είτε με μήνυμα, είτε τηλεφωνικά  και ιδιαίτερα σ΄ αυτούς με τους οποίους υπάρχει και μια αντιπαλότητα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στον Μανώλη Βέττα ο οποίος βοήθησε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα....
μετακινήσεων, τις μέρες που είχαμε στο συνεργείο το αυτοκίνητο. Μανώλη σ΄ ευχαριστούμε.

- Συναντηθήκαμε χθες στο Λύκειο Βασιλικού με την κυρία Μιντζιφίρη Ελένη η οποία είναι πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής στο Δήμο Χαλκιδέων και της είπαμε πως την ξέρουμε ως επαναστάτρια και ασυμβίβαστη και θα θέλαμε να είναι το ίδιο και από την θέση  που τώρα κατέχει και να λύνει τα καθημερινά προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να τα καταφέρει. Το Λύκειο Βασιλικού αν λυθούν κάποια προβλήματα θα είναι ένα από τα καλύτερα σχολεία. Έχει αξιόλογους εκπαιδευτικούς οι οποίοι αν βοηθηθούν λίγο και από τους γονείς θα καταφέρουν να βοηθήσουν τα παιδιά μας σε κάθε επίπεδο.. Αγαπητή κυρία Μινζτιφίρη πρέπει κάποια προβλήματα να λυθούν ΤΩΡΑ.

- Το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές, αλλά θα το επαναλάβουμε. Κάποιοι κύριοι πιστεύουν πως όλα όσα γράφουμε αφορούν την ομάδα τους. Να μελετούν και όχι απλά να διαβάζουν και σιγά σιγά θα καταλάβουν πως δεν ασχολούμαστε καθόλου με την ομάδα τους και αυτό είναι επιλογή μας. Την καλημέρα μας και να τους έχει καλά ο Θεός. Ο πρωθυπουργός μας πάντως Θεός δεν είναι, αλλά δήλωσε πως θα προσέξει και θα βοηθήσει τους μικρομεσαίους......

- Την καλημέρα μας να στείλουμε και στην ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και να ευχηθούμε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο τον ΑΡΗ, αν και ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος. Πάντως η ΠΑΟΚάρα ψυχολογικά βοήθησε τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ αφού κέρδισε τον ΑΡΗ με το βαρύ 5 - 0. Φορτώστε λοιπόν ψυχολογικά αποθέματα, βάλτε στο μενού λίγο θράσος, ακολουθήστε σωστή τακτική κι ανατρέψτε τα προγνωστικά. 

- Επειδή εμείς δεν αμφισβητήσαμε ποτέ τις ποδοσφαιρικές γνώσεις κι εμπειρίες του κυρίου Μπάμπη Κουσκούτη θα παρακαλούσαμε να μην ερμηνεύει κανείς λάθος αυτά που γράφουμε. Είναι ένας από τους καλύτερους παράγοντες, αλλά κάνει κατά την άποψή μας κάποιες λάθος επιλογές, όταν αρχίζει να αντιδρά. Έχει λάθος αντιδράσεις προς τον εκάστοτε προπονητή της ομάδας του και εμμονή στο να πιστεύει πως η δικαιοσύνη θα λύση τα θέματα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Τ παραδείγματα πολλά αλλά δεν θα σας κουράσουμε με αυτά, αφού είναι και γνωστά.