Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

...φαπούλες

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για κανέναν λόγο δεν πρέπει να χάσουν την αγωνιστική τους διάθεση. Μπορεί διοικούντες και εκτελεστικοί να κάνουν τα κόλπα τους, αλλά ποδοσφαιριστές και προπονητές πρέπει να σφίξουν τα δόντια και να παίξουν για την ομάδα. Στο τέλος δεν θα βγούνε χαμένοι και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν. Αν χρειασθεί άλλοι θα πάνε στα σπίτια τους ...
και τρόποι υπάρχουν.
Την εβδομάδα που έρχεται θα πρέπει να γίνουν πληρωμές και όχι να περάσουν οι εκβιασμοί. Αν δεν γίνουν, τότε θα καταλάβουν πολλοί πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι μαγαζάκι τους.

- Να γελάσουμε τώρα ή αργότερα; Ρίξτε όσο δηλητήριο θέλετε κύριοι, γιατί μόνο έτσι κάνετε τις δουλειές σας. Στο θέμα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ κάντε ότι θέλετε και μην βάζετε θέματα που δεν υπάρχουν. Εμείς κοτούλες δεν υπήρξαμε ποτέ κι εσείς το ξέρετε καλά. κατηγορήστε μας όσο θέλετε, αλλά δεν ιδρώνει το αυτάκι μας. Εμείς δεν λέμε άλλα μπροστά και άλλα από πίσω και αυτό είναι η δύναμή μας. Εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ μάνατζερ και ποτέ εκπρόσωποι κάποιων. Όταν μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε και να μιλήσουμε με κάποιον το κάναμε και αυτό το ξέρει και ο κ. Σωτηρίου και άλλοι άνθρωποι των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ. Μέχρι εκεί και πιστέψτε μας ήταν η τελευταία φορά που το κάναμε. Να δούμε τι θα κάνουν στην συνέχεια αυτοί που ρίχνουν δηλητήριο εναντίον μας.