Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Τετάρτη σήμερα και έχουμε αγώνες κυπέλλου Εύβοιας οι οποίοι θ΄ αρχίσουν στις 14:30 και αν δεν έχουμε παρατάσεις κλπ τότε μέχρι 16:30 θα γνωρίζουμε τις 2 ομάδες που θα μπούνε στην τελική τετράδα του .....
Κυπέλλου Εύβοιας.
Στο Κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί και όλα τ΄ αποτελέσματα είναι πιθανά. Ο Κασομούλης σφυρίζει στην Αρτάκη και ο Παπακυριάκος στο Βασιλικό. Της θάλασσας ο ένας, του αέρα ο άλλος καλή επιτυχία στις ομάδες και στους διαιτητές.

- Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα ο Πριόνας μένει. Κανείς από τους διαιτητές και βοηθούς που έπαιξαν στους πρώτους αγώνες δεν παίζει σήμερα, εκτός από τον Δ. Πριόνα ο οποίος έπαιξε και στον πρώτο αγώνα ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΑΡΤΑΚΗ 3 - 2 και παίζει και σήμερα!!! Με μία διαφορά όμως. Τότε ήταν δεύτερος βοηθός, με πρώτο τον Κωνστάντιο, ενώ τώρα θα είναι  πρώτος με δεύτερο των Ιωάννου.

- Τι ήταν αυτό με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ χθες απέναντι στον Μουρίνιο; ΔΙΠΛΟ  ημίχρονο, ΑΣΣΟΣ τελικό!!! Είναι πολλά τα λεφτά παιδιά και σίγουρα όσοι είχαν δει όνειρο πρέπει να πήρανε λεφτά στο στοίχημα. Να είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και να ζεις τέτοιες καταστάσεις. Άντε να διαλέξεις και να πάρεις το μέρος του Μαρινάκη ή του Κόκαλη!!!

- Ο κ. Κουσκούτης αν και είχε δηλώσει πως δεν θα ξανακάνει σχόλιο στο fb χθες την έκανε πάλι. Ρώτησε να του πούνε ποιος άλλος εκτός από τον διαιτητή Κωνστάντιο είδε τον ποδοσφαιριστή να χτυπάει τον διαιτητή!!!! Μπάμπη οι μάρτυρες που θα βρεθούν να καταθέσουν θα είναι προστατευόμενοι ή όχι!!!!!  Μπάμπη η Πειθαρχική διαβάζει το φύλλο αγώνα και δεν καλεί μάρτυρες από το κοινό.

- Τέλος ο κύριος Καρβέλης από τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και φαίνεται πως εδώ και καιρό υπήρχε καπνός και απλά δεν είχαμε δει την φωτιά. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ας μη γελιόμαστε. ο κ. Καρβέλης λειτούργησε σε βάρος της ομάδας και καμιά διοίκηση δεν μπορεί να το δεχθεί αυτό. Όταν πιστεύεις πως μπορείς να πας στο Βασιλικό και να πάρεις τον αγώνα χωρίς τον Σίμωση και τον Πιλάτη, θα πρέπει να το κάνεις για να δείξεις πως τα καταφέρνεις και χωρίς αυτούς. Όταν χάνεις πολύ απλά λες πως έκανες λάθος, ζητάς συγνώμη και δηλώνεις παραίτηση.