Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη μέρα. Να κάνετε τον σταυρό σας και να ζητάτε την βοήθεια του Θεού, γι να έχετε την υγεία σας και για να μην βρεθείτε σε μια θέση όπως οι άνθρωποι που χάθηκαν με τους σεισμούς...
στην Αλβανία. Δεν μας έχει απομείνει τίποτα άλλο, από το να έχουμε την υγεία μας.

- Σήμερα Σάββατο έχουμε 3 αγώνες για την Α΄ Κατηγορία Εύβοιας και έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Ξεχωρίζει ο αγώνας του ΗΡΑΚΛΗ με το ΑΥΛΩΝΑΡΙ ο οποίος έχει ώρα έναρξης 17:00 και θα συγκεντρώσει αρκετό κόσμο. Στην Τριάδα ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ θα υποδεχθεί τον φιλόδοξο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ο οποίος τα πάει πολύ καλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η επίσης φιλόδοξη ΣΚΕΠΑΣΤΗ θα υποδεχθεί την ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ η οποία καίγεται για βαθμούς.

- Μπορείτε να λέτε όσα θέλετε, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ο πρόεδρος του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ  κ. Βασίλης Βούλγαρης ακούει πολλά, αλλά κάθε χρόνο, αλλά είναι αυτός που παίρνει τον ΜΙΑΟΥΛΗ από το χέρι και τον κρατάει ζωντανό. Ποιος το αμφισβητεί αυτό; Η ομάδα διεκδικεί την άνοδο στην κατηγορία και είναι πραγματικά μια οικογένεια.

- Εκεί στο Αλιβέρι πρέπει να καταλάβετε όλοι πως αν καταφέρετε να μην συνεχίσει ο κ. Κατσινόπουλος να είναι στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, θα οδηγήσετε την ομάδα στην απαξίωση και ακόμη παραπέρα. Φροντίστε να βάλετε όλοι πλάτη, για να ξαναζήσει η ομάδα, όμορφες στιγμές.

- Καλημέρα στην ΕΠΣΕ και στους διαιτητές. Εδώ και καιρό έχουμε γράψει πολλά και δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι δεν ήθελαν ή δεν περίμεναν κάτι τέτοιο και θύμωσαν μαζί μας. Δεν μας ενόχλησε αυτό, αλλά θα παρακαλούσαμε να μην βάζουν τα προβλήματα κάτω από το πατάκι. Εμείς συνεχίζουμε με οδηγό μας την αλήθεια.