Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Η άποψή μας

Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν πως είναι άλλο πράγμα η αλήθεια και άλλο τα ψέματα.
Θα πρέπει επίσης όλοι να καταλάβουν πως είναι άλλο το να διοικείς μια ομάδα, η οποία δεν είναι κτήμα σου και άλλο να διοικείς πολλές δικές σου επιχειρήσεις.
Το καταστατικό μιας ομάδας σε υποχρεώνει να ακολουθείς κανόνες και να δίνεις λόγο για ότι κι αν κάνεις, ενώ το καταστατικό μιας επιχείρησης σου επιτρέπει να κάνεις....
τα πάντα, αφού το έχεις φτιάξει εσύ όπως θέλεις.
Ας μη γελιόμαστε. Κανείς δεν θα χαρεί με το να μην πάει καλά μία ομάδα εκτός κι αν είναι ηλίθιος ή  κακός.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αυτή την στιγμή αγωνιστικά πάει καλά και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές, υπάρχει ο προπονητής, υπάρχει ο φίλος του προπονητή ο οποίος εκτελεί καθήκοντα Γενικού Αρχηγού, υπάρχει ο φροντιστής και αυτό είναι όλο. Διοίκηση υπάρχει; 
Δεν το γράφουμε εμείς, αλλά το λένε όλοι.
Κανείς δεν υπάρχει όλη την εβδομάδα και κάποιοι κάνουν την εμφάνισή τους στους αγώνες και πάλι χωρίς κάν να πηγαίνουν στ΄ αποδυτήρια μετά τον αγώνα!!!
Η διοίκηση δεν πρέπει να είναι παρούσα μόνο για φωτογραφίες και δηλώσεις, αλλά για να λύνει προβλήματα.
Ακούμε για πολλά χρήματα, για πολλούς χορηγούς για πολλά μέλη στην διοίκηση και το εκτελεστικό, αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν και ούτε τα χρήματα πάνε εκεί που πρέπει, ούτε οι διοικούντες και οι εκτελεστικοί πάνε εκεί που πρέπει.
Τα παράπονα δεν τα εκφράζουμε εμείς, αλλά οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής, ο οποίοι θέλουν το καλό της ομάδας και προσπαθούν να πείσουν τους πάντες, ώστε να λυθούν τα προβλήματα
Επειδή έχουν ακουσθεί πολλά ονόματα, ως μέλη της διοίκησης και του εκτελεστικού, καλό θα ήταν η διοίκηση να προχωρήσει και να εκδώσει ένα δελτίο τύπου επίσημο και να πει σε όλους ποιοι τελικά είναι σήμερα στην διοίκηση της ομάδας και μέλη του εκτελεστικού.
Έχει σημασία αυτό, γιατί κάποιοι δηλώνουν πως δεν είναι και πως δεν έχουν καμία ευθύνη.
Εμείς είμαστε οι τελευταίοι που θα θελήσουν το κακό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και είμαστε αυτοί οι οποίοι ζητήσαμε δημόσια να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής, αλλά και δεν γράψαμε κάτι εναντίον της ομάδας, παρά τα άσχημα αποτελέσματα, γιατί πάντα είχαμε την άποψη που λέει πως '"οι διοικήσεις φεύγουνε μα η ομάδα μένει".
Ας μη θυμώνει λοιπόν κανείς. 
Η παρουσία της διοίκησης ή των εκτελεστικών και η λύση προβλημάτων είναι το θέμα.
Αν αυτά τα δύο γίνουν πράξη, τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε να λέμε.
Φυσικά καλό θα ήταν ο δηλωθείς ως αντιπρόεδρος της ομάδας ή του εκτελεστικού να μας πει αν δέχεται τον τίτλο του δημάρχου Κολωνακίου κι αν υπάρχει δήμος Κολωνακίου.
Εμείς πάντως δεν τον ανακαλύψαμε ακόμη.