Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε μια καλή Κυριακή. Σήμερα οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα υποδεχθούν τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ και θέλουν την βοήθεια του κόσμου. Δυνατή ομάδα οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θέλουν την νίκη και....
τους 3 βαθμούς. Να ευχηθούμε τα καλύτερα στα κορίτσια.

- Δεν θα κάνουμε πίσω στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και από αύριο το ρεπορτάζ θα τρέχει καθημερινά. Στηρίζουμε τα παιδιά και τον προπονητή και θα περιμένουμε από τους κυρίους που έφεραν τον εκτελεστικό και όχι μόνο, να πάρουν θέση και να μην επιτρέψουν να μπλέξει η ομάδα με απίστευτες καταστάσεις. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του.

- Ο ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ κέρδισε τον ΕΥΒΟΪΚΟ ΓΟΥΒΩΝ και κράτησε την πρώτη θέση αφού οι άλλοι διεκδικητές έχασαν βαθμούς χθες. Έχουμε ξαναγράψει πως αυτή η ομάδα αξίει να βρεθεί στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας και το ευχόμαστε.

- Γράψαμε κάτι για τον κ. Βέττα και κάποιοι δεν το διάβασαν σωστά και ήθελαν διευκρινήσεις!!!!  Να τις δώσουμε λοιπόν. Σχολιάσαμε το ότι ο Βέττας θα κάλυπτε τον αγώνα ΔΡΟΣΙΑ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν έστειλε κάποιον άλλον. Στέλνει τον ντούπου ντούπου στα εντός και πάει ο ίδιος στα εκτός.Να μην σκεφτούμε πονηρά όταν ορίσθηκαν και διαιτητές για τους οποίους δηλώνει τα καλύτερα;;;; Κύριοι, μην τα παίρνετε όλα στα σοβαρά. να γράφουμε και καμιά μαλακία.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν χρειάζεται ν΄ αποδείξει κάτι. Είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά αυτό θα πρέπει να το δείχνει και στο γήπεδο και χθες με αντίπαλο την ΕΡΕΤΡΙΑ το έδειξε. Την επόμενη αγωνιστική στις 30 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί το ΑΥΛΩΝΑΡΙ στις 17:00.