Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Σήμερα οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, όλοι οι αγώνες στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ έχουν έναν βαθμό δυσκολίας.
Την Εύβοια σ΄ αυτό το πρωτάθλημα την εκπροσωπούν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.
Υπάρχουν ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ από τις οποίες αν χάσεις με μικρό σκορ, το απολαμβάνεις και λες κι ευχαριστώ, ενώ αν καταφέρεις και πάρεις βαθμό ή βαθμούς φέρνεις στο στάδιο, Ρέμο, Βανδή, Πλούταρχο και Πάριο όλους μαζί και κάνεις πάρτι κανονικό και όχι σαν τα μαϊμουδένια του ....
εκτελεστικού.
Μετά από αυτές τις 3 ομάδες ακολουθούν σε δυναμικότητα ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, τα ΤΡΙΚΑΛΑ, οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ και ίσως ο ΟΦΗ.
Χαμηλά σε δυναμικότητα βρίσκονται τ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η ΛΑΡΙΣΑ, οι ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και το ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ.
Ψάχνουν να δούνε κάποιοι γιατί απολύθηκε ο προπονητής των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ κύριος Νίκας.αλλά φαίνεται πως δεν παρακολουθούν τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.
Έχασαν από το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, δεν κέρδισαν την ΛΑΡΙΣΑ, δεν κέρδισαν τα ΓΙΑΝΝΙΝΑ και κέρδισαν μόνο τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ στο στάδιο Χαλκίδας με 5 - 4!!!!
Έπαιξαν δηλαδή με 4 ομάδες χαμηλής δυναμικότητας και οι οποίες θα είναι μέσα σ΄ αυτές που δύσκολα θα παραμείνουν στην κατηγορία και τις 3 δεν τις κέρδισαν. Τι έπρεπε να γίνει λοιπόν;
Η ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ ξεκίνησε με όνειρα προς τα πάνω και όχι με τον εφιάλτη του υποβιβασμού. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και η ομάδα άλλαξε προπονητή, όχι για να φέρει τον Μουρίνιο, αλλά κάποιον ο οποίος θα αγκαλιάσει όλα τα κορίτσια, θα δίνει την θέση βασικής στην 11άδα, στα κορίτσια που πρέπει και καμία δεν θα έχει σίγουρη την φανέλα, αν δεν την ιδρώσει και δεν την ματώσει που λέμε στο ποδόσφαιρο.
Το πρωτάθλημα έχει 22 αγωνιστικές και πέρασαν μόνο 4.
Στις επόμενες 18 οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ πρέπει να κερδίσουν 8 - 10 αγώνες για να εξασφαλίσουν την παραμονή, αφού από τις 12 ομάδες θα υποβιβασθούν οι 4.
Εμείς πιστεύουμε πως η διοίκηση δεν πρέπει να ψάξει για προπονητή με εμπειρία στο Γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά προπονητή από την Εύβοια και με πίστη στον εαυτό του και πάθος για το ποδόσφαιρο.
Παραδείγματα υπάρχουν με καλύτερο αυτό του Εθνικού προπονητή και Ευβοιώτη κυρίου Αντώνη Πριόνα. Τι εμπειρία είχε από το Γυναικείο ποδόσφαιρο; Καμία. Του δόθηκε η ευκαιρία και απέδειξε πως ο προπονητής είναι προπονητής άσχετα αν είναι σε ομάδα ανδρών ή σε ομάδα γυναικών.
Η διοίκηση των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ θ΄ αποφασίσει και ευχόμαστε να κάνει την καλύτερη επιλογή.
Ας μην λέμε όμως γιατί απέλυσε τον προπονητή.