Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

....σουτάκια

- Τι έχουμε τώρα; Μετράμε 7 και σήμερα για να δούμε τι θα δούμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά κι πως όλοι θα σεβαστούν το αποτέλεσμα των εκλογών, όποιο κι αν είναι αυτό. Εμείς περιμένουμε από τον κύριο Τόλια να πάρει δημόσια θέση για τον κύριο Κιαπέκο και από τον κύριο Κιαπέκο να ζητήσει συγνώμη, αφού θα έπρεπε να είχε ενημερώσει τον κύριο Τόλια πως δεν έχει το δίπλωμα προπονητή που πρέπει για να ...
αναλάβει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Φυσικά ο κύριος Κιαπέκος δεν ξέρει ποιοι ποδοσφαιριστές είναι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν λέει την αλήθεια πως μίλησε μόνο με ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Αν διαβάσουμε απαντήσεις, τότε θα πάμε παρακάτω.

- Τι έγινε στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ; Είχαμε λευκό καπνό και εκεί και από σήμερα υπάρχει διοίκηση και ξεκινά προφανώς να ετοιμάσει την ομάδα με πρώτο θέμα, την επιλογή προπονητή. Πάντως θα πρέπει να περιμένουμε αυτοί που είπανε διάφορα σε προηγούμενη  Γενική Συνέλευση εναντίον της πρώην διοίκησης και συμμετέχουν και στο νέο ΔΣ, να αααποδείξουν πως είχαν δίκιο, για να μην χαρακτηρισθούν συκοφάντες. 

- Στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ δεν άνοιξαν ακόμη τα χαρτιά τους και σίγουρα κάτι περιμένουν να τελειώσει, για να ξέρουν πόσο ψηλά θα είναι ο στόχος τους.