Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Καλησπέρα κύριε Καρλατήρα

Επειδή δεν έχουμε μάθει να μασάμε τα λόγια μας, στέλνουμε την καλησπέρα μας στον πρόεδρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κύριο Βασίλη Καρλατήρα και τον καλούμε όποτε θέλει, να προκαλέσει μια συζήτηση παρουσία όλων αυτών οι οποίοι ήθελαν να έχουν το αυτί και το μάτι τους σε όλες τις διοικήσεις, μόνο και μόνο για να ελέγχουν και να μεταφέρουν "στις γιάφκες" τα πάντα.
Κύριε Καρλατήρα, εμείς μπορεί να μην ανήκουμε στους Χαλκιδάρες, αλλά δεν ....
ανήκουμε και σ΄ αυτούς που κάνουν συνεχώς κωλοτούμπες. Περιμένουμε πως και πως να μάθουμε τους υποψηφίους για το ΔΣ, για να δούμε ποιοι αντέχουν την αλήθεια.
Αυτοί που άνοιξαν το στόμα τους και είπαν διάφορα, είναι αυτοί οι οποίοι υποσχόταν στο παρελθόν πως θα είναι υποψήφιοι με τον κύριο Τόλια και τον άδειαζαν λίγο πριν πάνε στην Γενική Συνέλευση, ευχόμαστε να μην κάνουν το ίδιο και τώρα. Το ευχόμαστε, γιατί ως υποψήφιοι θα είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν και την κριτική και τα σχόλια.
Τα γράφουμε αυτά κύριε Καρλατήρα, γιατί άνθρωπος της ενημέρωσης μας είπε πως ο γνωστός κύριος, φανατικός υποστηρικτής του εκτελεστικού, σας κατηγορεί πως στο παρελθόν μιλούσατε μαζί μας και μεταφέρατε τα όσα γινόταν στις συνεδριάσεις του ΔΣ!!!
Αγαπητέ κύριε Καρλατήρα, εμείς μπορούμε να αποδείξουμε πως αυτός ο κύριος ήταν αυτός που μας ενημέρωνε, αφού αυτός μετέφερε στην γιάφκα, τα όσα συζητούσατε.
Να βοηθήσει ο Θεός να είναι υποψήφιος και να ρίξουμε στην πιάτσα τα πάντα, για να τελειώσουν τα αστεία.