Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Η άποψή μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για να μην δημιουργούν κάποιοι εντυπώσεις. 
Δύο πρόσωπα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με το Βασιλικό, αφού δημιούργησαν όσα προβλήματα δημιούργησαν στο πέρασμά τους από τον ΛΗΛΑ, τώρα θέλουν να μπούνε σφήνα στον ΛΗΛΑ με την δημιουργία ενός νέου Συλλόγου, όχι στον τόπο της διαμονής τους, αλλά στο Βασιλικό και να εμφανιστούν ως κατακτητές στο γήπεδο ......
του Βασιλικού.
Αυτά είναι τραγικά και φυσικά δεν θα περάσουν.
Εμείς δεν έχουμε καλές σχέσεις με τους διοικούντες τον ΛΗΛΑ, από τότε που η γνωστή κυρία έκανε ότι έκανε και έφερε στην ομάδα και τον γνωστό κύριο. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να πάρουμε θέση και να υποστηρίξουμε πως το γήπεδο είναι του Δήμου, την διαχείρισή του την έχει ο ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά είναι το σπίτι του ΛΗΛΑ Βασιλικού.
Το γήπεδο είναι με φυσικό χόρτο και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα το χρησιμοποιήσουν η κυρία και ο κύριος για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΛΗΛΑ.
Εμείς καλημέρα με ανθρώπους του ΛΗΛΑ μπορεί να μην έχουμε, αλλά επειδή κάποιοι από τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ και την ΕΡΕΤΡΙΑ θέλουν "να σκοτώσουν" τον ΛΗΛΑ, βάζοντας μπροστά κάποιους γονείς και τα παιδιά τους, δεν θα μείνουμε βουβοί και δεν θα πούμε καλά να πάθουν.
Ο Δήμος Χαλκιδέων και ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν θα στηρίξουν ποτέ αυτούς που θέλουν να διχάσουν το Βασιλικό. Το γήπεδο του Βασιλικού ο ΛΗΛΑΣ σε συνεργασία με τον ΔΟΑΠΠΕΧ θα το αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο και σύντομα ΟΛΟΙ θα το διαπιστώσουν.
Η δημιουργία ακαδημιών χωρίς να υπάρχει ομάδα η οποία θα έχει συμμετοχή σε πρωτάθλημα Α΄, Β΄ ή Γ΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΕ, δεν σημαίνει παραχώρηση Δημοτικής Αθλητικής Εγκατάστασης για να οικονομάνε κάποιοι προπονητές κλπ.