Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

.....φαπούλες

- Τι άλλο θ΄ ακούσουμε; Εμείς είμαστε αυτοί οι οποίοι πάνε κόντρα στην δήμαρχο κυρία Βάκα και στον ΔΟΑΠΠΕΧ; Από που προκύπτει αυτό; Αγαπητά παπαγαλάκια εμείς δεν αλλάζουμε πλευρό κάθε μία ώρα.
Στηρίξαμε όσο μπορούσαμε την παράταξη αυτή, χωρίς να μας δεσμεύει καμία εμπορική συμφωνία. Το κάναμε και επί Ζεμπίλη κι τώρα με την κυρία Βάκα. Εμείς δεν λέμε κατά την διάρκεια μιας τετραετίας θα σας ....
ψηφίσουμε κι θέλουμε αυτό ή θέλουμε το άλλο. Εμείς πάμε στην κάλπη και ψηφίζουμε ανθρώπους που έχουμε σε εκτίμηση και στους οποίους πιστεύουμε. Εμείς δεν πάμε στις εκλογές με τον Παγώνη ή τον Καθαροσπόρη λέγοντας διάφορα για την κυρία Βάκα και τους συνεργάτες της και μετά τις εκλογές τράχουμε από πίσω και παριστάνουμε τους φίλους και υποσχόμαστε και ψήφους,
Μας κούρασε αυτό το θέμα και αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν, δεν τους φταίμε εμείς.
Στον ΔΟΑΠΠΕΧ προσπαθούν και ξέρουν πως δεν έχουμε κάποια κόντρα. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση, να επιτρέψουν το να συνεχίσουν να υπάρχουν παραμάγαζα και να μεγαλώνει ο αριθμός τους συνεχώς. Αυτό δεν βοηθάει τον αθλητισμό, δεν βοηθάει τα παιδιά των δημοτών, δεν βοηθάει τους δημότες.
Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αίδίνη, ο αντιπρόεδρος κύριος Ρόγκας και ο διευθυντής κ. Γκούνης, ξέρουν όλη την αλήθεια καλύτερα από εμάς και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποκύψουν σε πιέσεις. 
Εμείς αυτούς που θέλουν παραμάγαζα δημιουργώντας νέα σωματεία και αυτούς που χρησιμοποιούν κάποια που είχαν αναστείλει την λειτουργία τους, τους ευχόμαστε καλές δουλειές, άλλά όχι σε βάρος των δημοτών.
Εμείς δεν ενοχλούμε τους ανθρώπους του ΔΟΑΠΠΕΧ για την κατάσταση αυτή. Γράφουμε δημόσια την άποψή μας και πιστεύουμε πως αυτή η δημοτική αρχή, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δημοτών κι όχι τα παραμάγαζα.
Και κάτι τελευταίο. Αυτή η δημοτική αρχή, δεν πρέπει να μιλάει για πολιτικό κόστος και να απογοητεύει τους ανθρώπους που της έδωσαν την νίκη στις δημοτικές εκλογές. Τα παραμάγαζα ήταν απέναντι και θ είναι απέναντι και στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.