Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να προσέχετε την υγεία σας και μην ξεχνάτε πως ο κορονοϊός είναι πάντα εδώ. Η Ελλάδα μας τα πάει καλά γενικώς και με τον κορονοϊό και με τους Τουρκαλάδες και με τους Ευρωπαίους, αφού...
έχουμε μια σοβαρή κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πρωθυπουργό τον κύριο Μητσοτάκη και όχι την κυβέρνηση των ακραίων μπαχαλάκηδων.

- Όλα καλά πήγαν και έχουμε διοίκηση στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ Ν. Λαμψάκου, αλλά και στον ΟΛΥΜΠΟ Γυμνού. Να ευχηθούμε στις διοικήσεις των δύο ομάδων, καλή δύναμη, καλό κουράγιο και να έχουν γερό στομάχι.

- Τι έγινε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στην Λάρισα; Δεν είχαμε αθλητές και αθλήτριες στις πρώτες θέσεις και όλα δείχνουν πως κάτι δεν πήγε καλά με αθλητές και αθλήτριες της Εύβοιας. Να συγχαρούμε τα παιδιά που συμμετείχαν και να ευχηθούμε την επόμενη φορά, όλα να πάνε καλύτερα.

- Περιμένατε κάτι άλλο; Ο βουλευτής Εύβοιας κ. Σίμος Κεδίκογλου, για μια ακόμη φορά στο πλευρό του πρώην δημάρχου κ. Χρήστου Παγώνη!!! Μπορεί να ήταν τυχαίο ή να μην άντεχε το χρώμα του φορέματος της δημάρχου κυρίας Βάκα!!!! Πάντως κι αυτή την φορά η δήμαρχος ξεχώριζε και έλαμπε πραγματικά.

- Θα καταγγείλει τον Μητροπολίτη μας ο κύριος Δημήτρης Αναγνωστάκης επειδή ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη μας, για τα χρήματα που διέθεσε η Περιφέρεια για την Αγία Παρασκευή; Άντε να  το δούμε κι αυτό, αφού η παράταξή του δεν ψήφισε το θέμα!!!!! Πάντως ο Μητροπολίτης μας είπε καθαρά πως ευχαριστεί κι αυτούς που είπαν όχι και σ΄ αυτούς που ψήφισαν λευκό!!!