Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Ο κατέχων PLUS είναι αλλιώς

- Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και για να μην λένε μερικοί κοτσάνες, εμείς θα γράψουμε τα πράγματα με το όνομά τους κι ας θυμώσει όποιος θέλει.
Κύριοι του ΔΣ των διπλωματούχων προπονητών, για να μαζέψετε λίγο κάποια μέλη σας τα οποία τρέχουν από καφενείο σε καφενείο κι κάνουν προπαγάνδα για να ρίξουν το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ώστε να πάρουν αυτοί την θέση του προπονητή.
Πάμε λοιπόν ....
να γράψουμε αλήθειες.
Ο κύριος Κιαπέκος μέχρι πριν λίγο ήταν μη διπλωματούχος προπονητής και ήταν σε ομάδες με το δίπλωμα άλλου προπονητή και με την ανοχή της ΕΠΣΕ, επειδή το ήθελε ο Παπακωνσταντίνου, ο Ψαθάς, ο Πίσχινας και τ΄ άλλα παιδιά.
Τώρα που χαριστικά πήρε ένα δίπλωμα που το ονόμασαν C PLUS μπορεί να λέει πως είναι διπλωματούχος έστω και με το κατώτατο  δίπλωμα.
Θα πάρουμε τηλέφωνο τον κύριο Τοκπασίδη, τον πρόεδρο των διπλωματούχων προπονητών ποδοσφαίρου Εύβοιας ή τον κύριο Ζελενίτσα της ΕΠΟ και να τους ρωτήσουμε αν οι προπονητές με C PLUS έχουν στα καθήκοντά τους και την προπαγάνδα υπέρ κάποιου υποψηφίου, μόνο κι μόνο για να είναι αυτοί προπονητές.
Κύριε Κιαπέκο, εδώ και μέρες μιλάτε με μέλη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και διάφορους ποδοσφαιριστές και υπάρχει πρόβλημα. Δεν θέλετε να το καταλάβετε εσείς, αλλά έχουν αγανακτήσει τα μέλη της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές.
Το δηλώνουμε σήμερα και θα περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα.
Επειδή ο κ. Κιαπέκος δεν λειτουργεί ως προπονητής, αλλά ως προπαγανδιστής, καλούμε  τον κύριο Γιώργο Τόλια, να διαχωρίσει την θέση του από τέτοιες συμπεριφορές, αν δεν θέλει να ζήσει μια ήττα σοκ στις εκλογές της Δευτέρας.
Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τον κύριο Τόλια, αλλά με τις πρακτικές που διαλύουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Γράφουμε πως αν ο Γιώργος δεν δηλώσει, πως καμία σχέση δεν έχει με τον κ. Κιαπέκο, αλλά και άλλα "καημένα παρατράγουδα", τότε στην κάλπη, αν βρεθούν 60 ψηφοδέλτια, με δυσκολία θα μετρήσει δικά του 20 ψηφοδέλτια.
Το έχουμε ξαναγράψει. Ο καθένας διαλέγει τα εργαλεία του και μακάρι αυτά να αναλάβουν και τις ευθύνες τους μετά τις εκλογές.
Θα επανέλθουμε.