Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και πάτε και σε μια εκκλησία να κάνετε τον σταυρό σας, για να σας προσέχει ο Θεός από πολλούς και διάφορους. Της Αγίας Παρασκευής σήμερα. Χρόνια Πολλά. 

- Αλήθεια τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε και οι περισσότεροι παράγοντες προσπαθούν με διάφορα κόλπα, να έχουν προπονητές, όχι τους ....
καλύτερους, αλλά τους οικονομικότερους και κυρίως, αυτούς που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις;

- Κύριοι προπονητές, ας σεβαστούμε τους κανόνες. Κύριοι της ΕΠΣΕ σεβαστείτε κι εσείς τις ίδιες τις απόψεις σας και μην ψάχνετε άλλοθι και δικαιολογίες, από τους εξυγιαντές της ΕΠΟ. Το ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο και κανείς δεν δείχνει σεβασμό στους κανονισμούς. Κουρελόχαρτο τους κάνετε για να βολευτούν κάποιοι. Δεν είχε δικαίωμα ο Κουτσουφλάκης, αλλά έχει ο άλλος. Το παιχνιδάκι μας παίζουμε κι εμείς της ενημέρωσης, αφού δεν μιλάμε για κάποιους, ενώ για άλλους βγάζουμε χολή. 

- Λοιπόν τώρα ήρθε η ώρα. Τώρα θα δούμε αν η διοίκηση Ρέτσα, θα εφαρμόσει την προκήρυξη των πρωταθλημάτων ή θα ψάξει άλλοθι στην ΕΠΟ. Αν επιλέξει το δεύτερο, τότε άντε γεια. Τότε θα φανεί πως στόχος της είναι η ψηφοθηρία και οι δημόσιες σχέσεις!!!!

- Σήμερα ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Ερέτριας θα αποκτήσει διοίκηση, γιατί εμείς πιστεύουμε πως στην Ερέτρια υπάρχουν αυτοί που αγαπούν την ομάδα και δεν θα την οδηγήσουν στο πουθενά.

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ συνεχίζει με την ίδια διοίκηση και μάλλον ενισχυμένη και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Θα ήταν τραγικό λάθος να πάει χαμένη η προσπάθεια και η επιτυχία των δύο τελευταίων χρόνων. 

- Πληροφορία έκπληξη έφτασε στ΄ αυτιά μας, για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και "το προσύμφωνο" Τόλια - Κιαπέκου. Η πληροφορία λέει πως ο κύριος Τόλιας με δήλωσή του, θα αρνηθεί πως έδωσε εντολή στον κ. Κιαπέκο, ώστε να συζητά με ποδοσφαιριστές!!! Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα δούμε τι θα πει ο κ. Κιαπέκος. Πάντως εμείς δεν πιστέψαμε ποτέ πως ο κ. Τόλιας, είχε κάνει κάτι τέτοιο. Ας περιμένουμε όμως.

- Κύριοι εμείς την θέση μας την έχουμε ξεκαθαρίσει και φυσικά σεβόμαστε και τις θέσεις των άλλων. Πριν φτάσουμε όμως στην Γενική Συνέλευση, θα πρέπει οι θέσεις ΟΛΩΝ να είναι ξεκάθαρες και για το ρόστερ και για τον προπονητή και για τα οικονομικά. 

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μετράνε μέρες και σήμερα Κυριακή λένε 8 και σήμερα. Όλα θα γίνουν σωστά και νόμιμα και αυτό όλοι οφείλουν να το σεβαστούν. Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν θα το κρίνουν αυτοί που φωνάζουν, αλλά αυτοί που ψηφίζουν. Τα μέλη δηλαδή του συλλόγου τα οποία έχουν τον πρώτο λόγο και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να επιτρέψουν να γίνουν παρατράγουδα.

- Επειδή ακούμε διάφορα, θα γράψουμε πως πρέπει να είμαστε κααι λίγο σοβαροί. Ο ταμίας της ΕΠΣΕ κύριος Γιάννης Λάμπρου, δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι μέλος του ΔΣ του ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ, αφού είναι μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ. Καλά θα κάνουν λοιπόν κάποιοι να μην τον μπερδεύουν με την πρόσληψη προπονητή στην ομάδα της Δροσιάς και να ψάξουν αλλού για οτιδήποτε.

- Σήμερα θα εκλέξει διοίκηση και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ και πιστεύουμε πως θα δοθεί καθαρή εντολή σε διοίκηση του προέδρου κυρίου Δημητρίου Τσιτίνη, εκτός κι αν κάποιοι πήραν απόφαση "να εκτελέσουν" τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, γιατί δεν άντεξαν το ότι ο κ. Τσιτίνης παρέλαβε "το τίποτα" και το έκανε σημαντικό. Η Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα τις εκλογές, έχει ορισθεί σήμερα στις 09:00 το πρωί και σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, θα επαναληφθεί στις 11:00.

- Σήμερα στις 11:00 και η Γενική Συνέλευση του ΟΛΥΜΠΟΥ Γυμνού και μέσα από αυτή θα προκύψει διοίκηση και μάλιστα ενισχυμένη και δυνατή. 

- Περισσότερα από αύριο Δευτέρα, εκτός αν προκύψει κάτι, οπότε εδώ θα είμαστε.