Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα σας και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Μπαίνουμε στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου και θα καλωσορίσουμε τον Αύγουστο. Θα αποχαιρετήσουμε τον Ιούλιο και θα θυμόμαστε όλοι πως τώρα μίλησε και η κυρία Ζλακώνη και τι είπε; Μας είπε να κάνουμε ησυχία, γιατί η πόλη κοιμάται!!!! Κυρία Ζλακώνη, εκτός από "τον μπιμπ" του πρώην Δδημάρχου ...
κανείς άλλος δεν σας χειροκρότησε!!! Με σας κυρία Ζλακώνη, είναι αλήθεια, πως η πόλη είχε χάσει τον ύπνο της και όλοι σας κατηγορούσαν για τα πανηγυράκια και τα πολλά έξοδα. Σας πάντησαν οι δημότες στις εκλογές του 2019. Να μην ξεχνάμε και τα γήπεδα και πόσο τα φρόντιζε η κυρία Ζλακώνη.

- Πολύ δύσκολη αυτή η εβδομάδα που φεύγει, αλλά πιστεύουμε πως πάμε καλύτερα και πως στην συνέχεια θα προσέχουμε κι εμείς περισσότερα την υγεία μας. Ευχαριστούμε και τους φίλους μας για το ενδιαφέρον τους.

-  Τι το θέλαμε και καθίσαμε να παρακολουθήσουμε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων; Τι πολιτισμός; Τι σεβασμός; Τι ωραίους τρόπους έχουν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου;  Αλήθεια η παράταξη της κυρίας Γκόγκου, δεν έχει άλλους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους; Το ρωτάμε γιατί δεν ακούσαμε την φωνή τους και ακούγαμε μόνο την κυρία Γκόγκου. Θα το γράψουμε κι ας παρεξηγηθούμε. Δεν είναι κακό τα θέματα να έχουν μια σωστή διανομή και κάθε σύμβουλος να αναλαμβάνει έστω ένα θέμα. Κυρία Γκόγκου, αν ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς είναι συγκεντρωτικός όπως λέτε,  εσείς τρέχετε πίσω από τα δικά του βήματα; 

- Ο Γκέρσι Τόρα δεν θα συνεχίσει στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ κι θέλουμε να υποθέσουμε πως αυτό μπορεί να σημαίνει και την επιστροφή του στην Ερέτρια. Στην Ερέτρι πάντως δεν ανακοίνωσαν μέχρι αυτή την στιγμή το όνομα του προπονητή.

- Ο τερματοφύλακας Χρήστος Μωραϊτης μάλλον θα παραμείνει στον ΟΛΥΜΠΟ Γυμνού εκτός κι αν κάτι μας έχει διαφύγει. Ο Χρήστος "χτυπάει" πάντα εκεί που δεν τον περιμένεις.