Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

"Τα καημένα παρατράγουδα" είναι σε πολύ δύσκολη θέση και ψάχνουν για διέξοδο, αλλά δεν βλέπουν φως στο τούνελ!!!! Πάντως ετοιμάζουν "χτύπημα" για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος, στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Θέλουν να επανέλθουν τα πάντα σε μια καλύτερη θέση, αφού σήμερα δεν υπάρχουν πουθενά. Είναι χωρίς ...
ομάδες, είναι χωρίς τους δικούς τους ανθρώπους, είναι χωρίς επιχειρήσεις και για όλα αυτά δεν τους έφταιξε κανείς, αφού μόνοι τους τα διέλυσαν.

- Χθες μας έστειλαν το μήνυμα και μας είπανε πως ο μπουκαδόρος θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣΕ το 2023, αλλά δεν μας είπανε αν θα κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο ή απλά θα είναι στο γενικό όπως λέμε. Πάντως εμείς θα είμαστε απέναντι, αφού δεν μας έπεισε πως έβαλε μυαλό, παρά "τις σφαλιάρες" που του έδωσε η ζωή εξ αιτίας της συμπεριφοράς του. 

- Πληροφορίες λένε πως τα καημένα παρατράγουδα βάζουν το χεράκι τους και στο θέμα των εκλογών του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί στόχος τους είναι να τον διαλύσουν. Δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα τώρα, αλλά σίγουρα θα γράψουμε πολλά, όταν μάθουμε ποιοι τελικά θα είναι οι υποψήφιοι για το ΔΣ. Τότε θα γράψουμε τα πάντα γι τον κάθε υποψήφιο και μάλιστα αναλυτικά. Τότε θα δούμε ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι κάνουν τα κέφιαα των νοσταλγών της παράγκας σε βάρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.