Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Να προσέχετε, γιατί όπως καθημερινά γράφουμε, ο κορονοϊός είναι εδώ και μαζί του δεν παίζουμε. Όταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών ξεκινάει την προετοιμασία του, αυτό από ...
μόνο του είναι γεγονός και φυσικά το ενδιαφέρον των ΜΜΕ "πάει Ψαχνά".

- Να ευχηθούμε στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών καλή πορεία στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και γιατί όχι η ομάδα να ανέβει σε επαγγελματική κατηγορία. Να ευχαριστήσουμε την διοίκηση για την πρόσκληση και την φιλοξενία. Αυτός πάντως ο οποίος ήταν εκεί, αλλά δεν μπόρεσε να χαρεί αυτό το ξεκίνημα της ομάδας ήταν ο δήμαρχος κ. Γιώργος Ψαθάς, αφού στο γήπεδο το χορτάρι, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν ακούρευτο, αφού όπως είπε ο δήμαρχος, είχε χαλάσει το τρακτέρ και δεν μπόρεσαν να το κουρέψουν. Δήμαρχε, για όλα υπάρχει λύση και τίποτα δεν αφήνουμε για την τελευταία στιγμή. Ευχόμαστε σήμερα αύριο να λυθεί το πρόβλημα, ώστε η ομάδα να μπορεί να κάνει την προετοιμασία της.

- Ο γιατρός κύριος Ηλιάδης ήταν εκεί και μίλησε για το θέμα των μέτρων, τα οποία όπως τόνισε θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά, γιατί αστεία με τον κορονοϊό δεν κάνουμε. 

- Εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ αχρωμάτιστοι και ειλικρινά δεν καταλάβαμε ένα σχόλιο, σε σχόλιό μας για ποδοσφαιριστές που έφυγαν από τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ. Αγαπητέ κύριε, μάλλον κάνετε λάθος, αλλά ας αφήσουμε τον χρόνο να σας απαντήσει. 

- Το θέμα με τα παραθυράκια κι τις μπαλκονόπορτες που ανοίγει η ΕΠΟ αλλά και η ΕΠΣΕ, έχει να κάνει και με το πόσο ο κάθε προπονητής σέβεται τον εαυτό του, τους συναδέλφους του κι φυσικά τον Σύνδεσμο Προπονητών της αρχές του οποίου πρέπει ν΄ ακολουθεί. Καλά θα κάνει ο Σύνδεσμος να φροντίσει ώστε και ο κάθε προπονητής ο οποίος λειτουργεί σε βάρος συναδέλφων του, να έχει συνέπειες.