Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

....φαπούλες

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας πρέπει να ξεκινήσει πάλι πό την αρχή με νέα παιδιά, αλλά και με κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές ώστε το ξεκίνημα να είναι ιδανικό. Άποψή μας είναι πως με τέτοιες συνθήκες ένας προπονητής ο οποίος θα μπορούσε να σταθεί επάξια στην ομάδα και να βοηθήσει πολύ, θα ήταν....
ο Δημήτρης Βαλκάνος. Κάποιοι ίσως το θεωρήσουν πισωγύρισμα για τον ίδιο, αλλά δεν θα είναι. Ο κάθε προπονητής πρέπει να δείχνει την αξία του στα δύσκολα και όχι στα έτοιμα και στα εύκολα και ο Δημήτρης ξέρει από δύσκολα. Δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του, ούτε τις προθέσεις της διοίκησης, αλλά πιστεύουμε πως αν η διοίκηση δεν θέλει να ζήσει συνεχείς αλλαγές προπονητών κι μια πορεία ασανσέρ, τότε θα αξιολογήσει σωστά τον Δημήτρη Βαλκάνο και θα του κάνει μια σοβαρή και δεαλιστική πρόταση.

- Ο κύριος Κατσαντώνης ανέλαβε τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Εύβοιας κι του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.  Είναι αξιόλογος παράγοντας και σοβαρός και αν καταφέρει να κλείσει τ΄ αυτιά του, σ΄ αυτούς που τα θέλουν όλα δικά τους, θα πετύχει. Είναι δύσκολος αυτός ο τομέας, αλλά ο κύριος Κατσαντώνης θα τα καταφέρει. Την θέση αυτή την είχε ο κ. Παπαδάκης και οφείλουμε να γράψουμε πως τα είχε πάει καλά.

- Είδσμε στην συγκέντρωση της ΕΠΣΕ και κάποια πρόσωπα τα οποία απ΄ όπου κι αν πέρασαν έσπειραν την διχόνοια μεταξύ γονιών και παραγόντων και τους έδιωξαν κακήν κακώς. Τώρα επειδή κανείς δεν τους θέλει προσπαθούν κάπου να βρούνε στέγη. Ας πάνε όπου θέλουν αλλά να μείνουν μακρυά από το να δημιουργούν προβλήματα στον ΛΗΛΑ Βασιλικού. Στο γήπεδο του Βασιλικού δεν θέλουμε ούτε την σκόνη τους. Δίχασαν το Βασιλικό με την παρουσία και την συμπεριφορά τους και ήθελαν τον ΛΗΛΑ μαγαζάκι τους.