Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

....φαπούλες

- Τα καλύτερα ευχόμαστε στην ομάδα του ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και στον κύριο Σάκη Νικολάου, άλλά θα πρέπει να μας πούνε ποιες είναι οι ανακρίβειες που γράψαμε εμείς και οι οποίες όπως λένε, οδήγησαν σε παραίτηση τον κύριο Νικολάου, την οποία στην συνέχεια δεν έκανε δεκτή το ΔΣ της ομάδας.
Ποιες είναι άραγε οι ανακρίβειες που γράψαμε; Δεν ...
ονομάζουν αλλά το apopsignomi εννοούν κι εμείς θα θυμίσουμε τι γράψαμε την Παρασκευή στις 14:00.

"Σάκης Νικολάου
Ο προπονητής κύριος Σάκης Νικολάου, δεν έχει όπως όλα δείχνουν πάρει τις αποφάσεις του. Ίσως περιμένει να δει τι τελικά θα γίνει με την ομάδα του ΑΡΗ Αγίου Ιωάννη, ο οποίος όμως ακόμη δεν έχει διοίκηση και κανείς δεν ξέρει, αν τελικά θα αποκτήσει. 
Οι δικές μας πληροφορίες πάντως λένε πως ο βασικός χορηγός της ομάδας ο κύριος Αναστάσιος Δημητρίου, παραμένει στο πλευρό της ομάδας και την στηρίζει.
Δεν ξέρουμε στο τέλος τι θα γίνει και μακάρι να βρεθεί λύση και η ομάδα να συνεχίσει.
Πάντως ο κύριος Νικολάου έχει πρόταση από ομάδα της Κεντρικής Εύβοιας και μάλιστα καλή πρόταση και δείχνει και αποφασισμένος να παρακολουθήσει και σχολή προπονητών για να πάρει και το δίπλωμά του, αφού αυτό θα του χρειαστεί για την συνέχεια. 

Του ευχόμαστε τα καλύτερα και σύντομα να πάρει τις αποφάσεις του, αλλά με μία προϋπόθεση. Χωρίς φωνές στον πάγκο και χωρίς πολλές δηλώσεις......

Που είδαν τις ανακρίβειες οι υπογράφοντες την ανακοίνωση; Μήπως δεν διάβασαν σωστά την ανακοίνωση παραίτησης του κυρίου Νικολάου, ο οποίος μιλάει για παρέμβαση μελών του ΔΣ και μάλιστα με μηνυματάκια!!!
Το τι θα γράφουμε εμείς δεν το αποφασίζουν άλλοι κι αυτό το ξέρουν κι οι πέτρες.
Αν κάποιοι έχουν πρόβλημα, επειδή γράψαμε για τον κύριο Δημητρίου, ας βγούνε να το πούνε καθαρά. Τα μισόλογα και τα υπονοούμενα δεν μας φοβίζουν και δεν είναι η πρώτη φορά, που τα ίδια πρόσωπα προσπαθούν να ρίξουν σ΄ εμάς ευθύνες.
Δεν θα μπούμε στον κόπο να γράψουμε λεπτομέρειες, γιατί δεν θέλουμε να χαλάσουμε την ωραία ατμόσφαιρα που υπάρχει και το βόλεμα κανενός. Μέχρι χθες πάντως ο ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ δεν είχε καταφέρει να έχει διοίκηση και θα χαρούμε αν τελικά ένα και μόνο ένα δικό μας σχόλιο, θα τους οδηγήσει στο να εκλέξουν διοίκηση.