Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

.....φαπούλες

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει ανάγκη από "σπρώξιμο" και φυσικά εμείς δεν δηλώσαμε ποτέ Χαλκιδάρες, αλλά μετά την Δευτέρα 3 Αυγούστου, μετά δηλαδή την Γενική Συνέλευση, θα γράψουμε πολλά, τα οποία....
θα τα καταλάβουν πολλοί.

- Επειδή κάποιοι κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά κι λένε διάφορα, θ τους απαντήσουμε όταν επίσημα δηλώσουν υποψήφιοι για το ΔΣ  του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μέχρι τότε ας λένε ότι θέλουν. Μετά όμως έχουμε κάθε δικαίωμα να τους σχολιάσουμε και να αναφερθούμε στα όσα έχουν κάνει για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο. Οι υποψηφιότητες τα έχουν αυτά.

- Την καλημέρα στον πρώην δήμαρχο κύριο Παγώνη και ανησυχούμε γιατί δεν προχώρησε σε νέο δελτίο τύπου για να μας πει πως αυτά που κάνει η Δημοτική Αρχή είναι έργα Παγώνη. Κύριε Χρήστο μας, εμείς θέλουμε να είσθε υποψήφιος και στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, γιατί ξέρουμε πως οι δημότες δεν τρώνε σανό και γιατί η Βάκα σας κερδίζει μόνο και μόνο επειδή είναι κοντά στους δημότες.

- Γιατί θυμώνουν οι κυρίες και οι κύριοι της ενημέρωσης που κάνουν κωλοτούμπες, στα θέματα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου;;;; Είχαμε την μεγαλύτερη κωλοτούμπα μεταξύ κυρίας και κυρίου και προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο για το αντίθετο!!!