Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα κι να είσθε όλοι καλά. Τελικά δεν υπάρχουμε ως Εύβοια ποδοσφαιρικά και αυτό μας το έδωσαν να το καταλάβουμε οι εξυγιαντές της ΕΠΟ κι της ΚΕΔ. Μας πήραν και τα σώβρακα, αν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας ο κύριος Γιάννης Ρέτσας, στήριξε....
με την ψήφο του την παρέα Γραμμένου στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση.

- Δεν ισχύει δηλαδή πλέον η δικαιολογία πως μας κάνουν όσα μας κάνουν εξ αιτίας του Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ήταν απέναντι στους εξυγιαντές. Είναι πλέον φανερό πως κι την ψήφο της ΕΠΣΕ πήραν και ταυτόχρονα πήραν τα κεφάλια  του βοηθού διαιτητή 1ης κατηγορίας κυρίου Κωνστάντιου, του βοηθού 3ης κατηγορίας κ. Κελεπούρη και του διαιτητή 3ης κατηγορίας κ. Πόγκα. Μας τελείωσαν δηλαδή και μάλιστα χωρίς ν΄ ανοίξει μύτη.

- Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουμε καμία επίσημη αντίδραση από την διοίκηση της  ΕΠΣΕ, από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΕ κι από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως κάποια στιγμή σήμερα θα έχουμε και αυτό το δελτίο τύπου θα έχει το στοιχείο της αντίδρασης και δεν θα είναι της παρηγοριάς και για τα μάτια του κόσμου.

- Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε το πως είναι δυνατόν ν φτάνουμε "σε σφαγή" διαιτητών κι βοηθών διαιτητών της Εύβοιας, την ώρα που σχεδόν 100 διαιτητές και βοηθοί άλλων ΕΠΣ αναβαθμίστηκαν και ανέβηκαν κατηγορία. Αν οι αρμόδιοι του ποδοσφαίρου της Εύβοιας παραδεχτούν πως δεν έχουμε ικανούς διαιτητές, τότε πάμε πάσο.

- Ένας φίλος πρώην διαιτητής μας έστειλε ένα μήνυμα μόλις διάβασε τα νέα και μεταξύ άλλων μας έλεγε: "Μετ΄νκαι τα σημερινά νέα, καταλαβαίνουν πλέον όλοι γιτί έφυγα οριστικά από την διαιτησία. Η Ευβοϊκή διαιτησία πέρασε οριστικά στην ανυπαρξία. Αυτά είναι έργ και ημέρες κάποιων που κάνουν κουμάντο στην Εύβοια κι οι οποίοι κοιτάζουν μόνο τον εαυτούλη τους. Οι υπόλοιποι στα αζήτητα. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα".

- Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, ούτε την μυρωδιά της Εύβοιας δεν θέλουν στην ΕΠΟ και ρκεί να σας ενημερώσουμε, πως μετά την "σφαγή" των διαιτητών, είχαμε και την μη ανανέωση της σύμβασης με τον κύριο Πριόνα Αντώνη, ο οποίος ήταν ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών!!!