Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο, καλό μήνα και να είσθε καλά  στην υγεία σας. Πάει ο Ιούλιος, ο οποίος δεν άφησε και στα καλύτερα τον κόσμο και ευχόμαστε ο Αύγουστος κάτι καλύτερο θα φέρει. Αναστάτωση επικρατεί και με τον κορονοϊό και τα μέτρα αυξήθηκαν, εξ αιτίας ....
κάποιων ηλίθιων οι οποίοι δεν έχουν το μυαλό τους εκεί που πρέπει, Να προσέχουμε και να καταλάβουμε πως έχουμε όλοι ευθύνες.

- Μπορεί ο καθένας να έχει την άποψή του και να σχολιάζει ότι θέλει, αρκεί αυτά που λέει να μπορεί να τ΄αποδείξει. Με τους διοικούντες τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ, ποτέ δεν είχαμε έστω κάποια  τηλεφωνική επικοινωνία κι αν λέμε ψέματα ας βγούνε να το διαψεύσουν. Ο κ. Νίκος πάντως ο οποίος επιμένει και λέει διάφορα κουφά, δεν μπορεί να καταλάβει κάτι. Εμείς πριν γράψουμε βουτάμε την γλώσσα μας στο λίγο μυαλό που έχουμε και φυσικά, γράφουμε, όχι αυτά που θέλει ο καθένας για την ομάδα του, αλλά την δική μας άποψη. Κύριε Νίκο μας, η επικοινωνία είναι δύσκολη υπόθεση και πρέπει να την ξέρεις. Τα ωραία λόγια, το όλα καλά κι όλα ωραία, δεν είναι επικοινωνία.

- Μας κούρασε πραγματικά το θέμα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά θα κάνουμε υπομονή μέχρι την Δευτέρα και μετά θα τα πούμε ή μάλλον θα τα γράψουμε. Δικαιολογίες μετά την Γενική Συνέλευση δεν θα υπάρχουν για κανέναν. Πάντως ουδεμία απάντηση υπήρξε για τα παρατράγουδα τα οποία αποφάσισαν να εμπλακούν με μόνο στόχο τους να διαλύσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Επειδή κάποιοι μιλούν για ενότητα, θα πρέπει να μας πούνε, γιατί δεν εμφανίσθηκαν, όταν η ομάδα, ζούσε την περιπετειά της. Κύριοι κάντε αυτό που θέλετε και αφήστε τα περί ενότητας. Θέλετε απλά να είσθε εκεί για να έχετε τον έλεγχο και να ξέρετε τι θα λέτε στις γιάφκες. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ απέκτησε στεγανά και αυτό σας πονάει. Να είσθε λοιπόν υποψήφιοι και θα έχετε τον χρόνο, ώστε την επόμενη μέρα, να απαντήσετε σε αυτά που θα γράψουμε για τον καθένα σας.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ συνεχίζει την προετοιμασία του. Χθες βρέθηκε στο γήπεδο της Τριάδας, αφού των Ψαχνών δεν ήταν έτοιμο. Ένας αναγνώστης σχολίασε κάτι για τις ιστορίες που γράψαμε και μας είπε να γράψουμε κι εμείς αυτά που ξέρουμε. Αγαπητέ κύριε, εμείς σεβόμαστε την διοίκηση Στούπα και της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν μας ενδιαφέρει το πως και το γιατί. Δεν μας ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις και το να μας χαϊδεύουν τ΄ αυτιά. Εμάς "το τσουβάλιασμα" δεν μας αρέσει. Ας λέει ο καθένας ότι θέλει. 

- Συνεχίζει με Καλλιμάνη ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ και λογικό είναι, αφού μετά από μια καλή πορεία δεν αλλάζεις τον προπονητή αν και το έχουμε δει κι αυτό.

- Σάββατο σήμερα και σας αφήνουμε να χαλαρώσετε. Αν προκύψει κάτι θα επανέλθουμε.