Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε αφού οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν συνεχώς και ανεβαίνει και το θερμόμετρο στο χώρο του ποδοσφαίρου. Εμείς πάντως δεν έχουμε πρόβλημα, αφού ούτε παραιτηθήκαμε, ούτε ....
ξεπαραιτηθήκαμε από κάποια ομάδα, αφού δεν γνωρίζουμε το άθλημα της κωλοτούμπας!!!!!

- Τελικά κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι να βουτάμε πρώτα την γλώσσα μας στο μυαλό και μετά να μιλάμε, γιατί διαφορετικά έρχονται τα γεγονότα και μας διαψεύδουν. Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, εμείς τα γράφαμε, αλλά εσείς δεν δώσατε σημασία, γιατί πιστέψατε τους εξυγιαντές και τους όψιμους υποστηρικτές σας. Δέν είναι πάντως τυχαίο που ο έμπειρος κύριος Πίσχινας δεν είπε ποτέ, αυτά που λέγατε εσείς.

- Τι λέγατε; "Αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις μας με την ΕΠΟ"!!! Φανταστείτε να μην είχαν αποκατασταθεί. Όσο δεν τους λέγαμε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, μας σεβόντουσαν και ανέβαζαν και κανέναν διαιτητή, ενώ είχαμε τον κύριο Κωνστάντιο στην 1η κατηγορία, τον κύριο Πόγκα στην 3η κατηγορία και τον κύριο Πριόνα προπονητή στην Εθνική γυναικών. Μόλις τους είπαμε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, τους εξαφάνισαν και δεν ανέβασαν κανέναν διαιτητή ή βοηθό. Αλήθεια ή ψέματα;

- Την καλημέρα μας στον ΔΟΑΠΠΕΧ και καλά ξεμπερδέματα αφού τα παραμάγαζα επιμένουν να κάνουν αυτά κουμάντο. Να δούμε αν η πρόεδρος κυρία Αϊδίνη και ο αντιπρόεδρος κ. Ρόγκας μπορέσουν να μείνουν μακριά από τα συμφέροντα αφού κάποιοι μπροστά στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από το κέρδος, θέλουν να εισπράττουν από τους γονείς των παιδιών και μάλιστα χωρίς έξοδα, αφού αυτά απαιτούν να τα πληρώσουν οι δημότες. Το θέμα έφτασε στην δήμαρχο και πιστεύουμε πως σε συνεννόηση με τον ΔΟΑΠΠΕΧ, αυτά θα κοπούν.

- Όποιο σωματείο έχει συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕ και έχει κάνει εγγραφή στο Αθλητικό Μητρώο, μπορεί να ζητάει αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου για την ομάδα. Όποιοι δημιουργούν μόνο τμήματα ακαδημιών λειτουργούν όπως οι σχολές και θα πρέπει να διαθέτουν δικό τους χώρο ή να πληρώνουν για να μισθώνουν χώρο.

- Επιμένουμε και θα αποδείξουμε πως έχουμε δίκιο και πως με αυτό το σύστημα ο δημότης πληρώνει και άλλοι εισπράττουν. Το πόσο κοστίζει η κάθε ώρα παραχώρησης αθλητικής εγκατάστασης, θα μας το πει ο ΔΟΑΠΠΕΧ σύντομα και φυσικά, θα πρέπει να βρει τρόπο να μην χρεώνει τους δημότες.