Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

 

- Κέρδισε με άνεση χθες ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον ΟΛΥΜΠΟ Γυμνού στο Στάδιο Χαλκίδας με 8 - 1 και η ομάδα πήρε καλή ψυχολογία για την συνέχεια. Το κυριότερο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι το ότι άρχισε καλά και πως δείχνει σοβαρότητα σε όλα τα επίπεδα. Αν η διοικούντες φροντίσουν ώστε να μην κάνουν συμβιβασμούς και ....υποχωρήσεις, τότε η ομάδα θα έχει μέλλον.
Δυστυχώς ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει έδρα το Δημοτικό Στάδιο και με τα μέτρα δεν μπορεί να έχει τον κόσμο δίπλα του και δεν μπορεί να έχει και έσοδα από εισιτήρια. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, γιατί σ΄ αυτό το νέο ξεκίνημα η ομάδα ήθελε τον κόσμο στο πλευρό της.
Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης είναι από τους ανθρώπους που δέχθηκαν τον μεγαλύτερο πόλεμο και κάποιοι τον χαρακτήρισαν και ως μη κατάλληλο για την θέση του προπονητή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Το ότι αυτή η ομάδα υπάρχει σήμερα σε μεγάλο ποσοστό το οφείλει στον κύριο Τοκπασίδη. Δεν έχει να κάνει αυτό με την χθεσινή νίκη, αλλά έχει να κάνει με το ότι 1 χρόνο και παραπάνω μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τους διοικούντες, δημιούργησαν την "οικογένεια" του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.